nlc.hu
Szabadidő

Videón a madártámadás

Barátjává fogadott egy sirályt, de az megvágta az orrát – videón a támadás

Egy nő összebarátkozott egy sirállyal, amely az erkélyére esett – csakhogy új cimborája azonnal elárulta, és belecsípett az orrába.
sirály

A negyvenegy éves Hayley Binnington éppen kikelt az ágyból, amikor furcsa zajt hallott a nyugat-sussexi Worthingben lévő lakása erkélyéről. De nem esett pánikba, hiszen pontosan tudta, mi az: a barátságos környékbeli sirály, Bernie, aki korábban többször meglátogatta már – írja a Ladbible. Ám a dolgok rosszabbra fordultak, amikor a nő megpróbálta felemelni a madarat, hogy megmutassa a kamerának, amikor Bernie úgy döntött, megharapja. – Mivel már úgyis a kezemben volt, úgy döntöttem, hogy megölelgetem, mielőtt elengedem, erre bántott. Azt hiszem, bosszús volt, mert ennivalót keresett nálam, de nem kapott. Nagyon, de nagyon megsértette az orrom, mélyen megvágta. Most folyamatosan kennem kell… de jól vagyok, elmúlik, és már nem haragszom rá.

ITT tudjátok megnézni a támadást.

Binnington három emelettel él Bernie fészke fölött, amelyet „feleségével, Bettyvel” oszt meg. Miután 2020 nyarán a nő a „legjobb haverja” lett a sirálynak, naponta eteti annak ellenére, hogy korábban a társasház pénzbírságot szabott ki rá emiatt.

– Ő az egyetlen élőlény, akit rendszeresen látok. Minden nap találkozom vele, anyámmal viszont havonta csak egyszer – vallotta meg Hayley. – Összegyűjtöm a tollakat, amiket az ablakpárkányon hagy, és álomfogót készítek belőlük.

A Bernie kaotikus kalandjáról készült vírusvideó több mint 2,3 millió megtekintést ért el a TikTokon, és sokan imádnivalónak találják a furcsa barátságot. Mások azt javasolták, hogy Binnington legyen óvatos a vad sirállyal, és csak úgy emelje fel, hogy a szárnyát a testéhez szorítja, különben akár a szemét is megsértheti – figyelmezteti egy kommentelő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top