nlc.hu
Szabadidő

Két hét múlva indul nálunk a SkyShowtime

Valentin-napon startol nálunk az új streamingszolgáltató, a SkyShowtime

Olyan sorozatok lesznek végre legálisan nézhetők Magyarországon, mint a Yellowstone, az Offer vagy a Tulsa King. A filmválaszték is tetszetős lesz, az új Minyonok-film és a Jurassic World mellett láthatjuk a Rohammentőt és a Top Gun: Mavericket is.

A régiónkban több más ország mellett február 14-től Magyarországon is elérhető lesz a SkyShowtime választéka. A streamingszolgáltató kínálatát havonta 1999 forintért élvezhetjük. Harsányi Gábor, a SkyShowtime közép-kelet-európai régiójának ügyvezető igazgatója így nyilatkozott:

A SkyShowtime hihetetlen tartalomkínálattal jelentkezik. Büszkék vagyunk rá, hogy új előfizetőink számára Közép- és Kelet-Európa-szerte új és exkluzív hozzáférést biztosíthatunk az ikonikus és világhírű stúdióink legújabb sorozataihoz és legnagyobb kasszasiker filmjeihez, továbbá olyan helyi és saját gyártású műsorokhoz, amelyek különös jelentőséggel bírnak a közönségünk számára. Nagyon lelkesítő, hogy ez a világszínvonalú prémium kínálat helyi történetekkel kiegészülve és rendkívül versenyképes ajánlatként érkezik meg egész Közép-Kelet-Európába.

Yellowstone

A SkyShowtime-on lesz látható Kevin Costner nagysikerű sorozata, a Yellowstone

A SkyShowtime kínálatában együtt találhatjuk meg a Paramount és a Universal filmstúdiók címeit, valamint a Showtime, a Paramount+ és a Peacock amerikai streamingszolgáltatók sorozatait. Olyan közkedvelt sorozatok mutatkozhatnak be végre nálunk, mint a Mayor of Kingstown, a Yellowstone, a Star Trek: Strange New World vagy a Halo, és rengeteg mozikból ismert kedvencet (Jurassic World: Világuralom, Top Gun: Maverick, Rohammentő…) is itt láthatunk majd viszont. A SkyShowtime az alábbi felületeken lesz elérhető az egyéni előfizetők számára: a www.skyshowtime.com weboldalon, a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, továbbá Android TV-n, Google TV-n, LG TV-n és.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top