nlc.hu
Szabadidő

Újra lesz Éden Hotel

Nyolc év után visszakerül a képernyőre az Éden Hotel

Mától várják a jelentkezőket, akik megküzdenek a 20 millió forintos főnyereményért.

Az RTL Magyarország szerdán egy közleményben adta hírül, hogy nyolc év után visszatér a képernyőre az Éden Hotel című valóságshow. 

A magyarországi nézők számára a Viasat3 csatornáról, majd később a TV2 és a SuperTV2 csatornákról megismert Éden Hotel című realityben egy Csendes-óceáni luxushotelbe beköltöző játékosok feladata, hogy mielőbb párt találjanak maguknak, mert aki egyedül marad, kiesik a 20 millió forintos fődíjért zajló versengésből.

Éden Hotel

Fotó: rtl.hu

Azonban senki sem érezheti magát biztonságban, mert a játék során újabb vendégek érkeznek, akik szintén párra szeretnének lelni, és mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy játékban maradhassanak. Az egzotikus környezetben található Éden Hotelben rendkívüli szerepet kap a taktika, a szövetség és a bizalom. A fordulatos játékban senki sincs biztonságban. A játékosok sorsát a luxushotelben történtek, a szövetségek és a konfliktusok alakítják, és a hotel lakói akár nem várt következményekkel is számolhatnak döntéseik során.

Az RTL+ streaming platformra érkező Éden Hotel számos országban, köztük hazánkban is kiemelkedő népszerűségre tett szert. Az RTL már keresi a szereplőket a mexikói helyszínen forgó realityhez.

Ha te is jelenteznél, azt ITT tudod megtenni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top