nlc.hu
Szabadidő

Komoly baja esett egy Margitszigeten sétáló kutyának

Szándékosan mérgezhetik a kutyákat a Margitszigeten

A Margitszigeten tett séta után került rémes állapotba egy kutya, akinek azonnali állatorvosi ellátásra volt szüksége.
mérgezhetik a kutyákat a margit-szigeten

A Borsnak mesélt az esetről a kutya gazdája, Adrienn: „A minap Amandámmal, vagyis Amival, a 3 éves kutyámmal elmentünk egy kicsit szaladgálni, játszani a Margitszigetre. A játék után hazamentünk, majd azt vettem észre, hogy Ami nagyon furcsán viselkedik. A feje imbolygott, remegett, majd álló helyében eldőlt. Gondolom, mondanom sem kell, hogy megrémültem. Azonnal megfogtuk és rohantunk vele az orvoshoz, aki első ránézésre nem jósolt neki sok jót” – idézte fel a riasztó eseményeket a mudi fajtájú kutyus tulajdonosa.

Adrienn hozzátette, hogy vért vettek a kutyájától, majd a vizeletét is megvizsgálták, és kiderült, valóban mérgezés történt. Szerinte biztos, hogy a Margitszigeten evett meg valamit a kutyája, amitől nagyon rosszul lett. Máshol nem is jártak előtte.

A bajba került kutyus infúziót kapott, így szerencsésen megúszta, ám a gazdája mindenki figyelmét felhívta, hogy nagyon vigyázzanak a környéken, mert biztos benne, hogy a kedvencét megmérgezték, az pedig, ami velük történt, bárkivel megeshet.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top