nlc.hu
Szabadidő

Majka és Kaly Roland közös dala

Háborognak a kommentelők Majka és Kaly Roland első közös dalán

A Sztárban Sztár leszek! felfedezettje nem bánja, hogy vegyes a dal fogadtatása.

A napokban jelent meg Majka és mentoráltjának, Kaly Rolandnak – aki a 2. helyen végzett a tavalyi Sztárban sztár leszek!-ben – az első közös dala, a Pillangó. Mint a Bors írja, a nóta nem aratott osztatlan sikert a kommentelők és a rajongók körében.

Kaly Roland és Majka,

Közös dallal rukkolt elő Majka és mentoráltja, Kaly Roland – Fotók: Sajtószoba

Ugyan 2 nap alatt már 207 ezres megtekintésnél járt a videoklip, a hozzászólók tetszését azonban nem nyerte el egyöntetűen. “Várom a dalszöveget, hogy legalább el tudjam olvasni, miről is szól a dal”, “Fáj hallgatni” – olvasható a kritikákban. A kommentelők többsége ugyanis Kaly Roland hangjára panaszkodik, mondván túl sokszor használták a videoklipben az autotune effektet, ennek következtében pedig annyira torz lett a fiatal énekes hangja, hogy alig lehet érteni, hogy miről énekel.

Eddig úgy érzékeltem, hogy valóban nagyon megosztó lett. Van, akinek iszonyatosan tetszett, (…) és van, akinek nem jött be. Majkától sem ezt szokták meg. (…) Bízom benne, hogy ehhez az új stílushoz fel tud majd nőni idővel a közönség” – nyilatkozta a bulvárlapnak Kaly Roland, aki egyáltalán nem érzi túl soknak a dalban az autotune effektet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top