nlc.hu
TV-sztárok

Kaly Roland megvédte Kökény Danit a kommentelőktől

Kaly Roland megvédte Kökény Danit a kommentelőktől

A versenytársa nem bírta ölbe tett kézzel nézni, ahogy a Sztárban Sztár leszek! győztesét szétszedik a netezők.
Kaly Roland

Ahogy arról mi is beszámoltunk, vasárnap este véget ért a Sztárban sztár leszek! 3. évada. A döntőben Yulaysi Miranda, Kaly Roland és Kökény Dani csaptak össze. Elsőként a kubai származású énekesnő, Yulaysi Miranda esett ki. Majd újraindult a szavazás, a nézők voksai nyomán Kökény Dani nyerte el Magyarország legsokoldalúbb előadója címet és az ezzel járó 10 millió forintos pénznyereményt.

A nehézsorsú 17 éves versenyző könnyek között köszönte meg a támogatást, hozzátéve, hogy a műsor megváltoztatta az életét.

A második helyezett Kaly Roland lett, aki igazi közönségkedvencként menetelt végig a versenyen. A fiatal férfi a közösségi médiában osztotta meg, hogy milyen érzések kavarognak benne a finálé után.

„Nehéz most bármit is mondanom. 10 nagyon nehéz hét áll mögöttem, de mégis az eddigi életem legszebb hetei voltak. Kemény és alázatos munkával tele. Kicsit csalódott is vagyok meg nem is. Csalódott inkább azért, mert tudom, egy lépésre volt a végső cél, de sajnos nem érhettem el. Ugyanakkor boldog is vagyok, mert rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodhattam az elmúlt időszak alatt. Hálával és örömmel van tele a szívem, mert ennyi héten át szavaztatok rám, támogattatok és általatok a döntőig is eljutottam. Isten nélkül és a ti segítségetek nélkül ez soha nem sikerült volna. Csodás emberek vagytok mindannyian és ígérem nektek, hogy még sokat fogtok hallani rólam mert ezután is keményen fogok dolgozni azért, hogy a zenei pályán maradhassak és azt csináljam amit igazán szeretek” – írta.

Az énekes ezen kívül köszönetet mondott Majkának, a családjának, a barátainak és a párjának is.

„U.i.: nagyon szépen kérek mindenkit, hogy Danit tovább ne bántsátok, ő is nagyon sokat dolgozott!” – fűzte hozzá a bejegyzés végén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top