nlc.hu
TV-sztárok

Kökény Dani 10 milliós nyereménye

Sztárban sztár leszek: kiderült, mihez kezd 10 milliós nyereményével Kökény Dani

Nem szeretné elherdálni a pénzt.

Vasárnap kiderült, hogy a Sztárban sztár leszek! legifjabb versenyzője, Kökény Dani lett a műsor győztese. A fiatal fiú másnap reggel a Mokkában kezdte, ahol részletesen mesélt a terveiről. Most pedig az is kiderült, hogy mire költi 10 millió forintos nyereményét.

Kökény Dani

Fotó: TV2

„Az élet már megtanított arra, hogy a pénzt nagyon meg kell becsülni és úgy kell használni, hogy a környezetemre is pozitív hatással legyen. A nyereményt a családomra fogom költeni, mert úgy érzem, hogy a győzelmem nem csak az én érdemem, hanem az övék is. A családom volt mellettem, ők tettek azzá, aki most vagyok. Nekik akarok megfelelő életet biztosítani. Mivel most egy ideiglenes szálláson lakunk, az első dolgom az lesz, hogy hosszú távra megoldjuk a lakhatásunkat. Ezért dolgoztam eddig és ezután is mindent megteszek azért, hogy a családomnak jó élete legyen” – mesélte a Borsnak a 17 éves Kökény Dani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top