nlc.hu
Szabadidő

Papp Szabi a kortalanságról és a gyereknevelésről

Papp Szabi: „Egy huszonéves hülye gyerek maradtam”

Viselkedésben és külsőben sem olyan, mint a hasonló korban lévők, de őt ez nem zavarja.

Papp Szabi, a Sztárban Sztár zsűritagja ugyan felelősségteljes apuka is, de elismerte, más tekintetben még nem nőtt fel teljesen. 

„Olyan lettem, amilyen és szerintem már így is maradok. Igazából negyvenéves koromtól kezdtem el magamat igazán jól érezni. Addig is elvoltam, de akkor valahogy minden más lett.  Valójában én egy huszonéves hülye gyerek maradtam.  Ugyanazok a dolgok szórakoztatnak, vagyis élvezem, hogy negyvenhét éves lettem. Nagyon nem érzem magam annyinak, de nem is foglalkoztat ez a kérdés”

nyilatkozta a Borsnak a TV2 műsorának szünetében.

Papp Szabi zsűitársaival Sztárban sztár című műsor felvételén

Fotó: TV2

Hozzátette, kislánya is meg szokta jegyezni, hogy nem is néz ki úgy, nem is viselkedik úgy mint a korabeliek. „Szerintem ez kedves tőle… Nálunk a családban is ilyen a hangulat és emiatt is nagyon szerencsésnek érzem magam.”

Papp Szabi emellett beismerte, nem éppen egy szigorú szülő, de megpróbál következetes lenni,  szeretné tisztességesen felnevelni gyermekeit, szeretné, ha jó emberek lennének.  „A mai világhoz elengedhetetlen, hogy azért egy kicsit komolyan is vegyük magunkat, de igyekszem a legkevesebb részt ráterhelni a családomra és a mindennapjaimra” – fűzte hozzá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top