nlc.hu
Sztárok

Papp Szabi gyerekei és felesége

Papp Szabi: A feleségem tart irányban

Ezen a héten a Love Bistro versenyzője Papp Szabi és a felesége, ami azért is kuriózum, mert a zenész ritkán enged bepillantást a családi életébe. Megnéztük, mi érdekli az embereket a Sztárban sztár zsűritagjával kapcsolatban.

Amire a legtöbben keresnek: Papp Szabi és felesége

Papp Szabi 17 éve van együtt gyerekei anyjával, Eszterrel, akivel alig egyetlen nappal a megismerkedésük után összeköltöztek, és azóta elválaszthatatlanok. Szabi szerint Eszter tartja őt az úton.

„Néha vannak ilyen meggondolatlan odaszúrásaim. Nélküle nem lennék ott, ahol vagyok, gyermekeim anyja és az életem társa. Tudjuk egymást segíteni. Minden negyven év felett az éjszakában dolgozó ember tudja, hogy nehéz a pörgést egy nap alatt kipihenni. Nagyon fontos, hogy nekem van a feleségem, sokszor irányban tart„–  mesélte Lovász László műsorában. Szabi rajongással beszélt arról is, hogy szerinte a felesége sokkal jobban tudja, hogy ki is ő, mint ő maga.

Szabi szerint Eszter tartja őt az úton

Papp Szabi és felesége Eszter, az augusztusban induló Love Bistro versenyzői (Fotó: Nagy Zoltán)

Amire a legtöbben keresnek: Papp Szabi családja    

Szabinak és a feleségének egy lánya és egy fia van. Ahogyan a zenész fogalmazott a Funzine magazinnak, Natasa és Viktor mindketten szerelemgyerekek. „Amióta megszülettek a gyerekek, már nincs éjszakázás, reggel velük kelek, és próbálom úgy szervezni a napomat, hogy három órától kizárólag az övék legyek. Megyek értük az óvodába, és utána együtt töltjük a nap hátralevő részét. Imádom, hogy ez a rendszer belekerült az életembe”- mondta még 2019-ben.

Arról is tavaly mesélt Szabi, hogy a lánya „az anyatejjel szívta magába” a zeneszeretetét. Talán nem véletlen, hogy Natasa hétévesen már felénekelt egy dalt. „Azért megy zenei suliba, mert érdekli, de semmi erőszak nincs a részünkről”– mondta Garami Gábornak a Potyautas videóban. Itt beszélt arról is, hogy hogyan képzeli el magát a későbbiekben, mint szülő, amikor a gyerekei már kamaszok lesznek.

„Nagyon nehéz lesz engem parkoló pályára tenni, bármilyen dumával elaltatni…Én a hülyéktől féltem a gyerekeimet. De közben tudom, hogy el kell, hogy essen, és föl kell, hogy álljon egyedül.”

Papp Szabi lánya már ötször volt az Orfűi Fesztiválon szüleivel

Papp Szabi és kislánya (Fotó: Nagy Zoltán)

Papp Szabi és felesége egy családias, de nagyon zeneszerető, vagány közegben nevelik a gyerekeket, lányuk például már ötször volt az Orfűi Fesztiválon velük. „Nálunk, ha buli van, akkor Gryllus Vilmos és Beastie Boys is szól.” Ám korántsem a zene az egyetlen dolog, amit Szabi szeretne megmutatni nekik. Interjúiból kiderült, nagyon tudatosan és következetesen neveli őket.

„Az emberséget, a figyelmességet, az udvariasságot, azt, hogy odafigyeljenek a körülöttük lévő emberekre és egymásra is. Tudják, hogy az ételt nem a télapó hozta, hanem anya és apa dolgozott meg azért a pénzért, amiből a vacsorát meg tudtuk venni. Nem arról van szó, hogy azt akarom, istenítsenek. Azt szeretném, becsüljék a dolgokat.”

Amire a legtöbben keresnek: Papp Szabi és Majka   

Volt egy műsor a Cool csatornán sok évvel ezelőtt, amiben Majka és Papp Szabi egymás szívatására találtak ki olyan remek feladatokat, mint, hogy ki tud többet hízni 12 óra alatt? Remek párbeszédek zajlottak ott mint pl: a „sz*rni még most ér”. Itt szövődött kettejük barátsága is, amiről később Szabi úgy fogalmazott, hogy sokat marháskodtak anno abban a műsorban. Később a páros a Sztárban sztárban idején forgatott újra együtt.

Amire a legtöbben keresnek: Papp Szabi zenekara

Papp Szabi zenekara a Supernem, és stabil rajongói bázisuk van. Szabi a nála hét évvel idősebb bátyja hatására szeretett bele a zenébe, ahogy erről már korábban mesélt.

„Trapézgatyát viselt és Hairt hallgatta…Aztán velem is megnézte a Hairt a nyíregyházi Béke moziban. Így kezdődött minden. Hetedikes volt, amikor elkapta a Guns N’ Roses láz, később pedig betört a Nirvana… A 80-as évek végén, és a 90-es években egy zenei forradalom volt a világban, ez iszonyú hatással volt ránk is a barátaimmal. Mindenki zenekart alapított, így én is…”- mesélte a Potyautasban. 2002-ben alapította a Supernem zenekart Pulius Tiborral és Mózsik Imrével.

„Egyszer csak jött az a nagyon fontos visszajelzés, hogy abból, amit csinálunk, a zenekar tagjai normális életet tudnak élni…Ehhez sokat kell koncertezni persze, de már tudunk szelektálni. És annyira, de annyira intenzív az, amit játszunk, hogy ebből a zenéből és koncertből nem lehet heti hármat csinálni, mert belehalsz”- folytatta Garami YouTube-csatornáján látható videóban. A 18 éves Supernem zenekarnak hat stúdióalbuma jelent meg, a legutolsó 2018-ban.

Amire a legtöbben keresnek: Papp Szabi TV2

Papp Szabi először 2017-ben ült be a Sztárban sztár zsűrijébe, majd maradt a hatodik évadra is.  „Nagyon heves vérmérsékletű vagyok, de sem a személyem, sem pedig a műsor miatt nem akartam egy idiótaként feltűnni, aki nem tudja magát kifejezni. Elég temperamentumos vagyok, de talán éppen az volt a cél, hogy egy kicsit más színt vigyek a műsorba, hogy csináljak egy kis káoszt, szerintem ez sikerült is”– mondta a finálé után.

Papp Szabi a Sztárban sztár zsűrijében

Majka és Papp Szabi a Sztárban sztár zsűrijében (Fotó: TV2)

Idén nyáron jelentették be, hogy Szabi ott lesz a 2020. augusztus 30-án rajtoló hetedik évadban is. Emellett feleségével együtt a szintén augusztusban induló Love Bistro versenyzői között is képernyőre került.

A tévés szereplések kapcsán mindig szóba kerül, hogy Szabi a színpadon nem, azon kívül viszont dadog, többször a szemére vetették már, hogy éppen ezért nem való a zsűriszékbe.

„Vajon hány embert idegesíthetek én a tévében, a dadogásommal? Ott ülnek a kanapén és azt mondják: ezért vettem tévét b…meg, ez a srác ez dadog!” – mesélt kellő öniróniával Szabi Garami Gábornak. Az énekes már gyerekkora óta dadog, azt mondja, ha igazán figyel rá, akkor vissza tudja fojtani. „De engem már így szoktak meg az emberek, nem mondom, hogy nem idegesítő, én kérek elnézést, hogy egy prémium tévében egymás után többször is kaptam lehetőségét, hát az nagy dolog. De a hozzáállásommal és a gondolataimmal szerintem sokkal többet tudok adni.” Igaza is van!

Sztárban sztár 2020!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top