nlc.hu
TV-sztárok

Ő Pálmai Anna, a Sztárban sztár versenyzője

Csodaszép képek Pálmai Annáról, aki idén a Sztárban sztár egyik versenyzője

Kiderült, kik versenyeznek idén a Sztárban sztárban, és Pálmai Anna színésznő is köztük van.

Bejelentették az idei Sztárban sztár versenyzőket, és a 12 induló között van Pálmai Anna is. A színésznő sajnos nem tudott részt venni a többi indulóval a sajtóeseményen, ezért videóüzenetet küldött. Ebben elmondta, mennyire várja a kihívást és örült a felkérésnek. 

Sztárban sztár versenyzői 2020-ban

Sztárban sztár versenyzői 2020-ban (Fotó: TV2)

A 36 éves színésznő alakítását már sokan várják, eddig leginkább a színpadon bizonyította a tehetségét, de az utóbbi két évben láthattuk az Alvilág, a Mellékhatás és a Seveled című magyar filmben, sorozatokban is. 

Mariannt alakította az RTL Alvilág című sorozatában Pálmai Anna
Megnézem
Összes kép (3)

A színésznő kiskorától otthonosan mozog a művészvilágban, Anna nagyapja Szirtes Ádám, édesanyja Szirtes Ági, édesapja pedig Pálmai Zoltán, aki elismert zenészként többek között olyan együttesekben dobolt, mint a P. Mobil, az Illés, a Beatrice vagy a Hobo Blues Band. 

Anna rengeteg színdarabban kapott szerepet, többször is láthatták a nézők az édesanyjával, Szirtes Ágival, hogy egy példát említsünk, a Mesél a bécsi erdőben, és mesélt már korábban is arról, milyen büszke a szüleire

Néhány közös kép Szirtes Ágiról és a lányáról, Pálmai Annáról:

Szirtes Ági és lánya Pálmai Anna
Megnézem
Összes kép (4)

A Sztárban sztár szereplőiről korábban is írtunk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top