nlc.hu
Sztárok

A Sztárban sztár zsűritagjait szapulják

Gyalázatos, amit a Sztárban sztár zsűritagok kapnak – te mit gondolsz?

Heteken belül kezdődök a Sztárban sztár új évada, mégpedig megújult zsűrivel. Ez pedig sokaknak nem tetszik.

Megújult a Sztárban sztár zsűirje, ez egy napja derült ki, és alaposan felkorbácsolta a nézők kedélyét. A korábbi évekből ismet nagy kedvenc, Bereczki Zoltán visszatérésen egyöntetően örülnek, Kökény Attilát egyesek méltatták, de nem tudják, hogyan teljesít majd az új szerepben, viszont Papp Szabi visszatérése és Köllő Babett felbukkanása már erősebb indulatokat váltott ki. 

Egy gyors kérdés, mielőtt belemegyünk a részletekbe: 

Te mi gondolsz a Sztárban Sztár zsűriéről?
Mindenkiről megvan a véleményem, ezen semmi sem változtat
Van róluk véleményem, de megvárom a műsort, hogyan teljesítenek
Kíváncsi vagyok, hogyan működnek majd ebben a műsorban
Örülök a vérfrissítésnek
A versenyzők és a nem a zsűri miatt nézem a Sztárban sztárt
Created with Quiz Maker

Na szóval, Papp Szabi és Köllő Babett “ellen” a legfőbb vádak, hogy egyiküket sem ismerik, aztán kiderül, hogy de, mégis ismerik, nem is szeretik őket, és rögvest felmerült kérdésként: ugyan mi közük a zenéhez? 

Ha az összefoglalón túl szeretnél részletesebben olvasni, akkor ez csak egy bejegyzés, amihez tucatjával áradnak a kedvesnek nem mondható megjegyzések. Mi inkább a kérdésekre válaszolunk. 

Nos, Papp Szabi egy kimondottan elismert zenész, a Supernem forntembere, akinek a színpadon egyáltalán nem jön elő a beszédhibája. Hadarása és dadogása az első zsűrizésekor sok nézőt idegesített, mondván, nem értik, mit mond és feliratozni kellene, de a poénjai ültek és ezt elkezdték értékelni.  Második alkalommal már sokan várták vissza, most valamiért mégis csak az első rossz élmények jönnek fel a nézőkben.

Köllő Babett évtizedek óta táncol, énekel és több nagyszabású zenés darabban bizonyított már. Vele kapcsolatban a legnagyobb ellenérv, hogy a Feleségek luxuskivitelbenből ismerik, éppen ezért sok az előítélet vele szemben, éppen úgy, ahogy annak idején a celebes dzsungelműsorban, ahol végül ő lett a legnagyobb kedvenc, a nézők és a társai is nagyon megszerették. 

Majkát, Pápai Jocit és Liptai Claudiát is sokan hiányolták, egy-egy “hol van Ábel Anita?” kérdés is olvasható. Mindez inkább csak azért érdekes, mert amikor ők kaptak lehetőséget, akkor pedig az volt a baj, hogy mindig ők, milyen unalmasak, nagyképűek és így tovább. Nem tudjuk, hogy Majka és Pápai Joci valamelyik másik műsorban szerepel-e, de az biztos, hogy Claudia eljött a TV2-től, jelenleg éppen az RTL Klub sorozatát, A Tanárt forgatja. Ábel Anita pedig tavasszal a csatorna álarcos műsorában zsűrizett, könnyen lehet, hogy az újabb évadra készül. 

Nem ez az első eset, hogy egy műsor zsűrije nem nyeri el a nézők tetszését, nehéz is lenne mindenki kedvére tenni. A Sztárban sztár csapata mindenesetre gőzerővel készül, Bereczki Zoltán szerint megvan köztük az összhang és élvezet a közös munka. “Szívjuk egymás vérét, és ez jó” – állítja, és ugyanezeket mondta el a másik három ítész is. 

Sztárban sztár új zsűrije 2020-ban: Kökény Attila, Bereczki Zoltán, Köllő Babett és Papp Szabi

Sztárban sztár új zsűrije 2020-ban: Kökény Attila, Bereczki Zoltán, Köllő Babett és Papp Szabi (Fotó: TV2)

Nem csak a Sztárban sztár zsűrijét kezdték már ki, néhány példa:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top