nlc.hu
Szabadidő

Bereczki Zoli ismét a Sztárban Sztár-ban

Bereczki Zoli visszatért a Sztárban Sztár-ba

Nagyon hálás neki Schoblocher Barbara.

Bereczki Zoli visszatért a Sztárban Sztár-ba. Igaz, csak a háttérben. Mint a Tények Plusz riportjából kiderül, a showműsor egykori versenyzője és zsűritagja Schoblocher Barbarának, a Blahalousiana énekesnőjének segített Michael Jackson karakterét megformálni. Ez ugyanis eddig Bereczkinek sikerült a legjobban a TV2 műsorában.

Bereczki Zoli

Bereczki Zoli segített Schoblocher Barbarának a felkészülésben – Fotó: Sajtószoba

Az, hogy Zoli eljött az énekórára és a táncórára hatalmas erőt adott nekem. Iszonyatosan sok hasznos információt kaptam tőle. Úgyhogy ha sikerül ezt lehoznom úgy, hogy ez a nézőknek is tetsszen, akkor ez hatalmas részben a Zolinak lesz köszönhető. (…) Iszonyatosan hálás vagyok neki” – nyilatkozta Schoblocher Barbara.

Vasárnap este a 3. élő adásával tér vissza a TV2 képernyőjére a Sztárban Sztár 9. évada, amelyben már csak 10 versenyző küzd az ország legsokoldalúbb átváltózóművészének kijáró címért és a főnyereményért.

A múlt heti adásban egyébként Tarján Zsófi kapta a legkevesebb nézői szavazatot, így a Honeybeast énekesnőjének kellett búcsúznia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top