nlc.hu
Szabadidő

Sztárban Sztár All Star 2024 őszén

Jön a Sztárban Sztár All Star!

Nagy bejelentést tett a TV2 Csoport programigazgatója.

Podcast-interjút készített a SorozatWiki a TV2 Csoport programigazgatójával, aki többek között azt is elárulta, hogy a korábban bejelentett Megasztárral együtt idén ősszel összesen 3 nagyszabású showműsora is lesz a TV2-nek.

Zámbó Krisztián, Stohl András, Emilio (balról jobbra) a Sztárban sztár 8. évadában - Fotó: Sajtószoba

Zámbó Krisztián, Stohl András, Emilio (balról jobbra) a Sztárban sztár 8. évadában – Fotó: Sajtószoba

Fischer Gábor több bejelentést tett. Elárulta, hogy mikor lesz látható az új műsorvezetőkkel érkező Zsákbamacska 2. évada és a sok év után visszatérő reality, A kísértés. Ezen kívül leleplezte, hogy ősszel Sztárban Sztár All Start készítenek és új évaddal érkezik a Dancing with the Stars is.

Ezzel a bejelentéssel “bejött” a Blikk prognózisa, a bulvárlap ugyanis már korábban arról cikkezett, hogy idén nem lesz új évada a Sztárban Sztár-nak, mivel egyre nehezebb énekeseket találni a show-ba, és várhatóan a 10. évad helyett a jubileumi dátum egy All Stars-adásra ad lehetőséget, azaz vissza lehet hívni régi résztvevőket az eddigi 9 szezonból, hogy egymást ellen versenyezzenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top