nlc.hu
Szabadidő

A zalakarosi kemping, ahol öröm sátrat verni

Kemping, ahol öröm sátrat verni

A kempingezés ma már nem egy fa tövénél levert sátrat jelent. Kempingezhetünk komfortosan, igénybe vehetünk masszőrt, mindezt itthon, egy pazar gyógyfürdő mellett.

A kempingezés újra fénykorát éli. Míg a fiatalabbak a sátorozás lehetőségét keresik, addig a családosok, vagy az idősebbek szeretnek lakóautóval nekivágni a tavaszi-nyári vakációnak. Zalakaroson is európai színvonalú kempingben élvezhetitek a vakációt, az április 7-én nyitó Thermal Campingben, így akár már a húsvéti szezont is ott tölthetitek. A kemping új koncepcióval várja a pihenni vágyókat.

lakókocsiNe mondj le a kényelemről!

A kempingek egyik nagy előnye, hogy sokkal közelebb kerülhetünk a természethez. A zalakarosi kemping árnyékot adó hatalmas fákkal, csendes légkörrel várja a pihenni vágyókat, ugyanakkor a városközponttól és a termálfürdőtől is alig 300 méterre található. Ha lakókocsival érkezünk, akkor a maximális kényelemről sem kell lemondanunk. A sátorozás pedig nemcsak gazdaságos, de olyan szállástípus is, amit egyszer mindenkinek ki kell próbálnia az életében. A zalakarosi Thermal Campingben 100-m²-es lakókocsi parcellák és sátorhelyek közül választhatjuk ki az igényeinknek leginkább megfelelőt.

Régi tévhit, hogy egy kempingben le kell mondani minden olyan szolgáltatásról, amit a szállodákban igénybe vehetünk.  Ha a termálfürdő közelében lévő kempinget választjuk, akkor a területén éttermet és masszőrt is találhatunk. A szolgáltatások nemcsak komfortosabbá teszik az ott tartózkodásunkat, de még inkább segítenek abban, hogy kipihenten, feltöltődve térjünk haza a szabadságról, legyen szó hosszú hétvégéről, vagy 1-2 hetes hosszabb vakációról.

Kemping, ahol öröm sátrat verniA kutyust se hagyd otthon!

Bár már egyre több olyan szállodát találunk, ahová a házi kedvencünket is vihetjük, azért még mindig nem könnyű megoldani a kutyák elhelyezését, amíg mi nyaralunk. A zalakarosi Thermal Camping viszont nem pusztán állatbarát, de egy olyan hely, ahol a kutyusok is családtagok. Fontos azonban, hogy a négylábú kedvenceink csak úgy élvezhetik velünk a pihenést, ha oltási könyvvel rendelkeznek. Ne hagyjuk otthon a pórázt sem, ami a kemping területén szintén kötelező.

kutya az ablakbanSokan rejtett költségektől, átláthatatlan kalkulációtól vagy a bonyolult foglalástól tartanak, ha meghallják a kemping szót. Pedig, ahogyan Zalakaroson is, már lehetőség van online foglalásra, ahol részletesen láthatjuk, hogy milyen parcellát foglalunk le, milyen szolgáltatásokat vehetünk így igénybe. Ráadásul ebben a kempingben nemcsak a lakóautóval érkezők, de a sátras vendégek is online foglalhatnak parcellát. Kiválaszthatjuk az érkezés és a távozás időpontját, és a vendégek számát is. Az online foglalásnak köszönhetően pedig látjuk az árakat, és az összes lehetőségünket is. De egyedi megoldásokért az ajánlatkérést is igénybe vehetjük, ami a csoportoknak nyújthat nagy segítséget az utazásuk megszervezésében.

Programok Zalakaroson

  • Természetesen Zalakaroson a fürdőzésé a főszerep. Itt található az ország egyik legimpozánsabb termálfürdője, ami a család minden korosztályának igényét kiszolgálja. A gyógycentrum-élményfürdő egységet a rekreáció és a felüdülés kedvelőinek ajánljuk. A gyerekeket kültéri és beltéri gyermekvilág és csúszdapark várja. Nyáron a termálstrandon a gyógyvizes ülőmedencéktől egészen a hullámmedencéig, sok-sok féle, és funkciójú medence közül választhatunk.
  • Túrára fel! Zalakaros környékét hét különböző túraútvonalon fedezhetjük fel. Az egészen könnyed 4 kilométer hossztól a hosszabb 22 kilométeres távot is választhatjuk. Felfedezhetjük a parkeredőt, a Bögre-hegyet, de bejárhatjuk a szőlőhegyeket és a környező településeket is.
  • Nemcsak gyalogosan, hanem kerékpárral is túrázhatunk. A Kis-Balaton körtúra csak egy a 8 különböző bringatúra közül.
  • A legkisebbeket több élménypark várja, de az Erdei Vasút, a Dotto Kisvonat, a tanösvény, vagy éppen a Történelmi Kalandpark is remek szórakozást ígér.
  • Nyáron a Kertmozi várja a Zalakaroson pihenőket.
  • A kilátók és a túrák mellett mindenképpen látogassunk ki a helyi termelői piacra is, ahol akár az esti bográcshoz is megvehetjük a hozzávalókat.
Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top