nlc.hu
Szabadidő

Videó egy őrangyalról

Angyal képében jelent meg az elhunyt nagyapa – videófelvétellel bizonyítja az apa

Természetfeletti égi jelenség vagy csak visszatükröződés?

Robert Mansfield háromgyerekes apa azt állítja, hogy egy angyalt látott visszatükröződni a bejárati ajtóhoz szerelt kamerán, de nem mindenki osztja ezt az elképzelést. Sokan látnak angyalt megjelenni fotókon, videófelvételeken, de  hitelt érdemlően eddig senki nem tudta bizonyítani az angyalok létezését – a fotómanipuláció korszakában pedig egyre nehezebb is lesz ezt megtenni.
 
Az apa megdöbbent, amikor meglátta a biztonsági felvételeket, amelyeken élettársa, Stephanie Scott és 7 éves fiuk, Oskar a múlt hónapban megérkeztek otthonukba, az angliai Leicestershire-be, egy titokzatos alak kíséretében.
 
Mansfield a Facebookon osztotta meg a felvételeket, amelyek aztán nagyon megosztóak lettek.

 
Ahelyett, hogy megrémítette volna a gondolat, hogy egy természetfeletti lény lebeg az otthonuk körül, Mansfield meg volt győződve arról, hogy ez 

a jel a néhai apjától, Mick Mansfieldtől származik, aki évtizedekkel ezelőtt halt meg. 

 „Mindig azt mondjuk, hogy apám a gyerekeim őrangyala, így valami ilyesmit látni szívmelengető” – mondta az apa.

 
Míg egyesek meg vannak győződve arról, hogy az „angyal” nem más, mint Oskar fia dzsekijének tükröződése, az apa ragaszkodik hozzá, hogy ez egy fehér égi jelenés.
 
„Soha nem tapasztaltam még ehhez hasonlót, csodálatos volt, és vigaszt adott nekünk” – állítja Mansfield.
 

Sokan osztották az apa elképzelését. „Határozottan nem tükröződés, mert úgy tűnik, hogy az angyal szárnyai csapkodnak” – írta valaki. – „Olyan szép” – értett egyet egy másik.
 
Szerinted mi lehetett?

angyal

Fotó: Getty Images

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top