nlc.hu
Utazás

Angyal jelent meg a naplementés fotón

Angyal jelent meg a naplementés fotón

Egy okostelefonnal készült a naplementés fénykép, amelyen egy szárnyas angyal sziluettje jelent meg.
Szárnyas angyal szobra

Lélegzetelállító fényképet készített egy amatőr fotós a telefonjával a naplementéről: a felvételen egy aranyszínű angyal rajzolódik ki.

Az 56 éves Stuart Murray skóciai lakóhelyén, a tengerparti Portsoyban gyönyörködött a naplementében, és közben készített néhány fotót az okostelefonjával. Nagyjából 21:45-kor, amikor a napkorong elérte a vizet a horizonton, a férfi egy tökéletes pillanatot örökített meg:

Bár Murray nem tartja magát vallásosnak, a fotón szerinte is egy víz fölött lebegő, szárnyas angyal sziluettje jelent meg.

A férfi azt mondja, mindig is szerette volna lefotózni a naplementét a tengerparti sétái során, de egy okostelefonnal nagyon nehéz azokat fényhatásokat megörökíteni. Szerinte annak köszönhető a bámulatos kép, hogy aznap este tiszta, csendes, nyugodt volt az időjárás.

„Emlékszem, hogy a fotó készítése közben egy turistapár sétált el mellettem, és azt mondtam nekik, hogy nem vagyok valami jó fotós, és ez még mindig igaz” – mondta Murray, de valahol mindenkinek el kell kezdenie.

Nem ez az első eset, amikor angyal tűnt fel egy képen, egy korábbi cikkünkben egész gyűjtést találsz az égbolton feltűnő angyali jelenésekről. 

(LadBible)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Joseph Northcutt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top