nlc.hu
Szabadidő

Sarolta hercegnő hasonlít Dianára

Imádja a net: Sarolta pont úgy bámul a nagyapjára, ahogyan Diana hercegnő nézte

Ez a kislány a nézését Dianától, de a mosolyát az apjától örökölte.

Kétségtelen tény, hogy Sarolta hercegnő a dédijére, a néhai II. Erzsébetre hasonlít a legjobban. Főleg az egészen kiskori képeiken.

Sarolta és II. ERzsébet hasonlítanak

A kétéves Sarolta és kétéves II. Erzsébet (Fotó: Profimedia)

Azonban az is tény, hogy a nézése néha kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőhöz. Ráadásul a TikTok népe két olyan videót vágott össze róluk, amelyeken mindketten Károlyra szegezik a pillantásukat. Mi tagadás, valóban nagy az egyezés. Sarolta 2022 karácsonyán meresztette így a szemét a nagyapjára, míg Diana sokszor forgatta a szemét, ezzel is kifejezve a véleményét…

Ám nem is olyan régen egy másik hasonlóságra is felfigyeltek. Egészen pontosan először maga Vilmos herceg és a neje. Amikor ugyanis a házaspár egy rendezvényre ment, ott kiállították a trónörökös egyik fotóját, ami 11 éves korában készült. Vilmos megnézte, majd a jelenlévők felhívták a figyelmét, hogy a kép még 1992-ben készült. „Micsoda? Ez én vagyok? Azt hittem, hogy a lányom” – mondta meglepődve a herceg, majd visszafordult, hogy újra megnézze a régi fotót. És valóban!

Vilmos herceg és Sarolta hercegnő hasonlítanak

Az a bizonyos fotó Vilmosról, és valóban nagy a hasonlóság a lányával (Fotók: Getty Images és Profimedia)

 

Egyébként az internet népe szerint míg Sarolta II. Erzsébetre, addig öccse Lajos herceg az anyai nagyapjára, Michael Middletonra hasonlít. De vajon kire ütött György herceg?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top