nlc.hu
Sztárok
Dianára hasonlít az ötéves Sarolta hercegnő

Ezen a fotón kiköpött Diana az ötéves Sarolta hercegnő

Ma lenne 59 éves Diana hercegné. Találtunk róla egy gyerekkori fotót, és olyan, mintha az unokáját, Saroltát látnánk!

Sokszor szoktuk azt mondani, hogy Vilmos herceg és Katalin egyetlen lánya, az ötéves Sarolta nagyon hasonlít II. Erzsébetre. És tény, hogy a kislány, akinek a teljes neve: Sarolta Erzsébet Diana sok vonásában emlékezteti az embert a dédanyjára, de elnézve ezt a képet, bőven hordozza a nagyanyja, Diana hercegné génjeit is.

Diana hercegné és Sarolta hercegnő

Diana hercegné és Sarolta hercegnő nagyon egyformák. (fotók: Profimedia)

Ez a ritkán látott fotó egyébként 1972-ben készült a kilencéves Dianáról, amikor szüleivel egy Sandringhamben tartott kisállatvásáron és kiállításon vett részt. Diana tengerimalaca pedig első helyezett lett az egyik versenyszámban. Annyira ragaszkodott a kedvencéhez, hogy amikor szülei bentlakásos iskolába küldték Riddlesworth Hallba, akkor vitte magával a tengerimalacot is. 

A Saroltát ábrázoló fotó alig néhány hete készült, és szülei most hozták nyilvánosságra Vilmos herceg születésnapján.

Diana walesi hercegné, 1961. július 1-én született Diana Frances Spencer néven. Szülei hamar elváltak, és egy botrányos gyermekelhelyezés után Diana és testvérei végül édesapjuknál nevelkedtek. Amikor apai nagyapja meghalt, apja örökölte a grófi címet és Dianából Lady Diana Spencer lett. 1981-ben alig húszévesen ment hozzá a trónörökös Károly herceghez, akivel 15 évig volta házasok. Két fiuk született: Vilmos és Harry. A házaspár válását 1996-ban mondták ki, egy évvel később pedig Diana egy balesetben elhunyt Párizsban.

Diana és a divat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top