Sztárok

Grimaszkirálynő! 5 éves lett Sarolta hercegnő – galéria

Május 2-án ünnepli ötödik születésnapját Vilmos herceg és Katalin hercegné egyetlen lánya, Sarolta hercegnő. Külsőre ő hasonlít a legjobb dédanyjára II. Erzsébetre. És ő a királyi család legpimaszabb grimaszbajnoka is.
Sarolta hercegnő a pimasz

Millióan figyeltek, ahogy Vilmos herceg és családja közös videóban tapsolt az egészségügyi dolgozóknak néhány nappal ezelőtt. Sokan felfigyeltek rá, hogy a családban igazi vezéregyéniség lett Sarolta hercegnő, aki határozott léptekkel jött ki az ajtón, és kezdte meg a tapsolást a szülei előtt. “Határozott, egészséges önbizalommal rendelkező, talpraesett lány lett Sarolta, aki ebben az édesanyjára ütött” -mondta egy testbeszéddel foglalkozó szakértő az Express lapnak. 

Bár az édesanyjával rendszeresen összeöltöző Sarolta hercegnő gyakran pimaszkodik, grimaszol, mint a nagybátyja Harry herceg, a szakértők szerint egyértelműen látszik, hogy lányukat is arra neveli a Cambridge-házaspár, hogy szorgalmasan tegyen eleget a kötelezettségeinek, és szolgálja majd a nemzetet. “Az, hogy a videó egy pontján Sarolta hátrafordul,hogy a szülei is tapsolnak-e, csak megerősíti a tényt, hogy követi szülei kérését, ugyanakkor szereti vezetni a testvéreit.”

Arról már korábban II. Erzsébet is beszélt, hogy Sarolta szereti irányítani a bátyját. „Sarolta rajta tartja a szemét Györgyön. A fiatalabb gyerekek sokszor jóval magabiztosabbak, mint a testvéreik” -mondta az uralkodó.

A szülinapos hercegnőt a kedvenc grimaszolós fotóinkkal köszöntjük!

Sarolta hercegnő az első születésnapján
Megnézem
Összes kép (11)

A testvérei sem piskóták!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top