nlc.hu
Szabadidő

Egyetlen egy utassal a fedélzetén szállt fel a repülőgép

Királyként kezelték az apát a repülőn, miután ő volt az egyetlen utas a járaton

Úgy bántak az utassal, mintha saját magánrepülőgépe lenne.

Egy apa a beszállásnál döbbent rá, hogy ő az egyetlen utas, aki felszáll a Jet2 járatára. Egyedüli utasként a légiutas-kísérők „királynak” nevezték, és úgy is kezelték, mint akinek saját magánrepülője van.
 
Paul Wilkinson március 30-án a portugál Faróból Belfastba tartott, de pánikba esett, amikor a kapuhoz érve nem látott egy árva lelket sem.
 
A 65 éves férfi miután megkérdezte a repülőtéri személyzetet, hogy járata késett vagy törölték-e, azt mondták neki, hogy ő a VIP vendégük, mivel ő lesz az egyetlen utas a fedélzeten.

 
Paul projektmenedzser maga választotta ki, hol üljön a gépen. Királyként kezelték őt a légiutas-kísérők, szelfiztek vele, miközben az első sorban elnyúlt, sőt még a kapitánnyal is beszélgetett felszállás előtt.

 
És ami talán a legfontosabb: a mosdót is egyedül használhatta.
 
A háromórás all-inkluzív repülőút Paulnak 130 fontjába (55 ezer forint) került. Természetesen végül a bőröndje is egyedül érkezett meg.
 
Hogy miért nem utaztak rajta kívül a járaton, az nem derült ki, de a légitársaság szóvivője szerint a Belfastból Faroba tartó járat tele volt. Ezért érdemes volt ennyi kerozint kipöfögtetni a levegőbe.

 
(via)

utas az első osztályon

Fotó: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top