nlc.hu
Szabadidő

Tűzoltóval locsoltatta meg a híveit egy pap

Tűzoltóval locsoltatta meg a híveit egy lengyel pap – videó

Mindenkire jutott a vízből.
tűzoltós pap

A húsvéti locsolás egy rendkívül kretív műfaj, legyen szó kölniről vagy vödör vízről – egy lengyel pap azonban új szintre emelte a szokást azzal, hogy egy tűzoltót kért meg arra, hogy locsolja meg a templomból kifelé igyekvő híveket.

A TikTok felületén közzétett videón látszik, ahogy az atya a templom kapujában egy üveges spray-el várja a kiérkező hölgyeket, de mellette erősítésként ott áll egy tűzoltó is, aki egy slaggal spricceli le a híveket: így a nők mellett egyben a férfiak elhervadásának megelőzésére is sort kerített a pap és segítóje.

A felvétel egyébként nagyot futott a videómegosztón, harminchatezer lájkot és több, mint százezer megtekintést hozott össze néhány nap alatt.

„Szuper, nagyon vicces” – írta egy kommentelő. „Így biztosan nem fognak elhervadni” – tette hozzá egy másik. Valaki más azzal viccelődött, hogy ilyen húsvéti köszöntés után nem biztos, hogy a hívek jövőre is elmennek a templomba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top