nlc.hu
Szabadidő

A brit üzletember elmondta, miért randizott egy 8 éves külsejű nővel

Shauna Rae exe podcastban mesélt arról, miért randizott egy olyan nővel, aki úgy néz ki, mintha 8 éves lenne

Görénynek" bélyegezték, amiért randizott a kis termetű valóságshow-sztárral, Shauna Rae-vel.

A 27 éves Dan Swygart nemrég szerepelt a TLC “I Am Shauna Rae” című valóságshow-sorozatának második évadában, ami annak a nőnek az életét dokumentálja, aki gyerekkorában agydaganat miatt kapott kezelést, és annak a mellékhatása miatt nem nőtt magasabbra.. Rae ugyan 23 éves, de gyakran összetévesztik egy 8 éves kislánnyal, mivel csupán 23 kilót nyom és alig 117 cm magas.

Míg egyes nézők elolvadtak Rae és Swygart románcától, mások “betegnek” minősítették, amiért egy olyan nővel randizik, aki úgy néz ki, mintha kiskorú lehetne.

A “The Sarah Fraser Show” című műsorban hétfőn Swygart azonban azt mondta, hogy valójában soha nem feküdt le Rae-vel. “Nagyon, nagyon közel kerültünk egymáshoz érzelmi szinten” – árulta el a podcastban.

Igazából sosem volt fizikai kapcsolat. Egyszer csókolóztunk.

Azt is elmesélte, hogy pár hónapig csak Instagramon üzengettek egymásnak, mielőtt a srác az Egyesült Államokba repült az első személyes találkozójukra.

„Nagyon mély beszélgetéseket folytattunk az életről” – nyilatkozta az egyik, vele készült podcastban, hozzátéve, hogy lenyűgözte, mennyire “ambiciózus” Rae. A találkozót követően a páros tovább tartották a kapcsolatot online, míg Swygart végül beleegyezett, hogy szerepel az “I Am Shauna Rae” című műsorban.

“Nyolc hónapig ismerkedtünk, mielőtt megjelentem volna a műsorban” – árulta el. Annak ellenére, hogy nyilvánvaló volt a kémia közöttük, a brit férfi ragaszkodik ahhoz az állításához, hogy nem fejezték be bimbózó románcukat, azaz nem feküdtek le egymással. A páros végül úgy döntött, hogy inkább barátok maradnak, mivel eltérő az életmódjuk, és a fiúnak nincs amerikai vízuma.

Mindig lesz hely a szívünkben egymás számára” – mondta a srác, majd hozzátette. “Mindig is csodálatos kapcsolatunk és barátságunk lesz”.

Közben Swygart azt is elmondta a podcastban, hogy nehezen viselte azokat a negatív megjegyzéseket, amelyeket az “I Am Shauna Rae” című műsorban való tavalyi szereplése után kapott. 

Igen, 23 éves, de úgy néz ki és úgy beszél, mint egy 8 éves. Nem is úgy viselkedik, mint egy érett nő. Gyerekes” – állította az egyik kritikus a Mirror szerint.

„Ha bármelyik férfi vagy nő őszintén azt állítja, hogy ‘szexi nőnek’ látja őt, akkor vagy hazudik, vagy beteg” – írta egy másik, míg egy harmadik “hátborzongatónak” nevezte a férfi vonzódását.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top