nlc.hu
Szabadidő

Óriási pók a bőröndben

Sokkoló, mi került elő a bőröndből a mexikói nyaralás után

Egy pár egy potyautassal a bőröndben tért haza a mexikói nyaralásról.

A rémült James Mugridge sikoltozva rohant a barátnője, Emma Forrester után, miután felfedezte a szörnyeteget, akit a bőröndben hoztak haza a tudtukon kívül a nyaralásból. A táskából ugyanis egy nagy pók, egy tarantula kandikált ki, amikor ki akarták csomagolni a ruháikat.

A pár az idegösszeomlás határán próbálta egy szűrő és egy lábas segítségével kiszedni az óriási pókot a bőröndből, végül egy evőpálcikával szedték ki, ekkor jöttek rá, hogy már halott. James úgy véli, hogy a 12 centiméter hosszú pók a Mexikóból hazafelé tartó 13 órás repülőúton fagyhatott halálra.

Képünk illusztráció (Forrás: Getty Images)

Képünk illusztráció (Forrás: Getty Images)

James elmondta a The Sunnak: „Amikor kinyitottam a táskát és megláttam a pókot, tényleg megrémültem. Férfiasan sikítottam, és kirohantam a kertbe, hogy megmutassam Emmának. Borzalmasan utálom a pókokat, biztos nem vettem észre, amikor be- és átpakoltam a táskámat.” A férfi hozzátette, hogy a Yucatán-félszigeten található szállodájuk medencéje mellett mindenütt tarantulák voltak a falon. „Emma egy alkalommal viccelődött is, és megkérdezte, hogy hazavihetnénk-e egy tarantulát háziállatként. Nem tudtam, hogy egy ilyen fog előkerülni a poggyászomban. Most már nem tudjuk, mit kezdjünk vele. Anyukám, aki biológiatanár, azt javasolta, hogy pácoljuk be egy befőttesüvegbe.”

Via; Kiemelt kép: IMDb

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top