nlc.hu
Szabadidő

Boron és édességen élt a vadonban eltűnt nő

Egy üveg boron és némi édességen élt a vadonban eltűnt nő

Lillian Ip azt hitte, soha többé nem látja újra családját.

A 48 éves Lillian Ip egyik nap véletlenül rossz helyen kanyarodott le, és csak tetézte a bajt, hogy az autója pedig elakadt a sárban. Ugyan nem iszik alkoholt, de mivel nem volt nála más, csak egy üveg bor, illetve némi édesség, amit ajándékba vitt volna, ez volt minden, amit el tudott fogyasztani, írja a hvg.hu.

Lillian Ip már elvesztette a reményt, hogy élve találják meg, még búcsúlevelet is írt a családjának, de szerencsére a mentőszolgálat munkatársai öt nap után a nyomára akadtak.

Egy üveg bor felfektetve

Fotó: Pexels

„Az első dolog, ami eszembe jutott, az volt, hogy »víz és egy cigaretta«. Hála istennek, a rendőrnél volt egy cigaretta” – nyilatkozta egy helyi tévécsatornának.

A rendőrök megdicsérték, amiért az autójánál maradt, és nem indult el a vadonba, mert ez segített nekik abban, hogy megtalálják. Lillian Ip kiszáradás miatt kórházi kezelésre szorult, de szerencsére már hazatérhetett Melbourne-be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top