nlc.hu
Szabadidő

Ed Sheeran az autó tetejéről adott koncertet a járókelőknek

Ed Sheeran egy Volvo tetejét használta, hogy koncertet adhasson a járókelőknek

Lezárult Ed Sheeran szerzői jogi pere, egy nappal később pedig új albuma is megjelent. Az énekes rendhagyó módon ünnepelt rajongóival, ugyanis egy Volvóból csinált rögtönzött színpadot és adott koncertet a járókelőknek.

Már évek óta zajlik Ed Sheeran szerzői jogi pere, amire május 4-én pont került. A brit zenész megnyerte a pert, miután azzal vádolták, hogy lemásolta Marvin Gaye „Lets Get It On” című dalát. Egy nappal később már meg is jelent az új albuma, ami a Substract címet kapta. 

Korábban kijelentette, hogy abbahagyja a zenélést, ha elveszíti a pert, azonban ettől szerencsére nem kell tartani. A zenész rajongóival együtt ünnepelte a hírt, elég rendhagyó környezetben. Ed Sheeran és csapata az albumának egyfajta megjelenési kampányaként létrehozott egy pop-up boltot a New York-i SoHo negyedben, ahol a rajongók megnézhették az album vizuális anyagát, illetve különböző merchandise termékeket is vásárolhattak.

A zenész az albuma megjelenését követő szombaton meg is jelent a helyszínen, amit elárasztottak a rajongók, akik nagyon meglepődtek, amikor az énekes egy gitárral a kezében felmászott egy Volvo tetejére. Az autó egy rögtönzött színpadként szolgált, így a világ egyik legnépszerűbb énekesének minikoncertjét minden járókelő meghallgathatta. 

Ed Sheeran egy városnéző busz tetején ad koncertet rajongóinak Los Angelesben

Ed Sheeran egy városnéző busz tetején ad koncertet rajongóinak Los Angelesben (Fotó: Getty Images)

Nem sokkal később hasonló módon lépett fel Dallasban és Los Angelesben is, de utóbbinál már egy városnéző buszt is foglalt az alkalomra. A szokatlan koncertről természetesen videó is készült, amit Instagram-oldalán is megosztott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top