nlc.hu
Szabadidő

Lelakatolt tejesdoboz a munkahelyi hűtőben

Lelakatolták a tejesdobozt a munkahelyi hűtőben, hogy ne férjenek hozzá a dolgozók

Lehet, hogy icipicit túlkapás, de kétségtelenül vicces megoldás!
Lelakatolt hűtő

A munkahelyi etikett keretein belül is külön kimondatlan szabályok vonatkoznak a hűtő tartalmára, hiszen mindenhol van legalább egy kolléga, aki előszeretettel fogyasztja a közös készletet nagy mennyiségben. Aki még nem találkozott vele, az nyilván nem értheti, hogy pontosan mi is zajlott le annak a munkaadónak fejében, aki lakatot tett a tejesflakonra. Aki viszont igen, azt talán nem lepi meg a cég reakciója. 

„Csúcskicsinyesség vagy indokolt biztonság az irodai konyhában? – kérdezte a Reddit-felhasználó, aki megosztotta a szóban forgó tejesdobozról készült képet.

A platformon azonnal megoszlottak a vélemények, egyesek teljesen indokoltnak találták a reakciót, mások viszont egyértelműen a kicsinyességet emlegették. 

  • Az emberi faj hülyesége nem ismer határokat.”
  • „Ez az egész olyan fájdalmasnak tűnik.”
  • „A cégnek olyan közösségi tejet kellene vásárolnia, amelyet mindenki használhat.”
  • „100 százalékosan indokolt. Az emberek közvetlenül a dobozból isznak, és senki sem tiszteli mások cuccait a közös hűtőben. 20 éve nem használtam a közös hűtőszekrényt, mindössze annyi kellett, hogy egyszer lássam, hogy egy koszos ember mindenki ebédje zacskójába belenyúlt. Hűtőtáska és újrafelhasználható jégzsákok” – ajánlotta egyikük.
  • „Mindig örömmel osztottam meg a tejemet az irodában, de sokszor azt tapasztaltam, hogy a vásárolt doboz teljesen kiürült, és nem volt csereajánlat, így teljesen indokoltnak érzem. Semmi sem rosszabb, mint készíteni egy poharat, és rájönni, hogy valaki elfogyasztotta a tejet, az üres flakont pedig bent hagyta.”
  • „Mivel valaki ellopta az ételemet a munkahelyemen, teljesen egyetértek.”

Te melyik tábort erősíted?

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top