nlc.hu
Szabadidő

Rosie Huntington-Whiteley megszegte a Vatikán szabályzatát

Rosie Huntington-Whiteley engedély nélkül készített fotót a Vatikánban, azt hazudták, hogy volt engedélyük

Rosie Huntington-Whiteley-t alaposan kérdőre vonták, miután a Vatikán egyik leghíresebb épületéből, a Sixtus-kápolnából posztolt, ahol tilos fényképet készíteni. A csapata próbálta menteni a menthetőt.

A modell Rosie Huntington-Whiteley-t, Jason Statham menyasszonyát rengeteg támadás éri Instagram-bejegyzése miatt – vette észre a 24.hu.

Rosie Huntington-Whiteley modell és színésznő és Jason Statham színész a Fast X film, a Fast & Furious-saga tizedik filmjének premierjén a római Colosseumban (Olaszország) 2023. május 12-én.

Rosie Huntington-Whiteley modell és színésznő és Jason Statham színész a Fast X film, a Fast & Furious-saga tizedik filmjének premierjén a római Colosseumban (Olaszország) 2023. május 12-én (Fotó: Elianto/Mondadori Portfolio via Getty Images)

A Victoria Secret’s modellje római utazásáról posztolt pár képet, a galériában azonban olyan kép is akadt, ami a Vatikán egyik leghíresebb épületében, a Sixtus-kápolnában készült. A képen Michelangelo Az utolsó ítélet című oltárfala volt látható. A baj ezzel csak annyi, hogy a kápolnában tilos fényképet készíteni, mivel az állandó vakuzás károsíthatja az itt található, felbecsülhetetlen értékű műalkotásokat. 

A kommentelők természetesen kérdőre vonták a modellt, akinek csapata próbálta menteni a menthetőt, így azt állították, hogy fotók engedéllyel készültek. A Vatikáni Múzeum szóvivője szerint mindez hazugság. Nyilatkozatukban a következő állt: 

A látogatásra normál nyitvatartási időben került sor. Megerősítjük, hogy a kápolnában nem készíthetők fotók és videók

 

– mondta a múzeum dolgozója.

Tavaly hasonló eset történt Jason Momoával is, aki akkor egy csoportképet posztolt Instagram-oldalára, később pedig bocsánatot is kellett kérnie a vatikáni viselkedése miatt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top