nlc.hu
Szabadidő

Érd el mind a 10 pontot a fagyi kvízünkön!

Fagyizol te rendesen?! Itt a 10 gombócos fagyi kvíz, szerezd meg mind a 10 gombócot!

Nem is igazi fagyirajongó, aki nem fagyizott még idén! No és elég képzett is vagy fagyiügyben? Töltsd ki kvízünket, és megtudod!
Háromféle fagyi édes tölcsérben

„Nyaljuk a fagylaltot, A mézesmadzag elfogyott. Éljük az életet, Élvezzük amíg lehet” – énekli D. Nagy Lajos, és mindannyian tudjuk, hogy a fagylalt nem csak egy édesség a sok közül. Maga a nyár, a szabadság, a vízpart – ráadásul egyre jobb minőségű fagylaltok készülnek itthon is.

Emlékeztek, micsoda kis luxus volt először édes tölcsérbe vagy csokival borított tölcsérbe kérni a fagyinkat? Ma már persze az ehető arannyal hintett vagy a szarvasgombás fagylalt jelenti a luxust, de fagyizzunk akár a Velencei-tónál, akár a francia riviérán, a lényeg, hogy ne spórolják ki belőle az ízeket és az igazi alapanyagokat.

Akár az emeletes fagylaltkelyhek, a kásás graniták vagy a lapáttal mesterien magasra kent olasz főzött fagylalt a kedvenced, fagyi nélkül szomorú a nyár. Ha felkészültél, itt az új nlc kvíz, főszerepben: a fagyi!

Nyaljuk a fagylaltot... Itt a nyár, itt a nagy fagyi kvíz!

Antik fagylaltárus tricikli 1938-ból. Kiállítva a Carpigiani Fagylalt Múzeumban

„Csoki, eper, vanília, nyal az egész família!\"

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top