nlc.hu
Szabadidő

Kik az idei Comic Con Budapest sztárvendégei?

Ez a 7 világsztár azért jön Budapestre, hogy szelfizhess velük

Szelfivadásznak lenni életforma, menő hotelek közelében kell órákat rostokolni, filmforgatások környékén kell hosszan lődörögni, és a siker sohasem garantált. Ám létezik kerülőút. Mondjuk egy olyan találkozó, mint a Budapest Comic Con, ahol a sztárok szakmányban adják az autogramokat és lövik a szelfiket. De kik lesznek a sztárvendégek idén?

Június 10. és 11. között egymásnak adják a stafétabotot a Trónok harca, az Iron Fist, a Harry Potter, Az utolsó királyság, a Stranger Things, a Tőrbe ejtve: Az üveghagyma, a Vaják, a Jack Ryan és a Walking Dead sztárjai a Bok Csarnokban. Pódiumbeszélgetések során mesélnek arról, milyen volt megélni a munkát belülről a legnépszerűbb sorozatokban és filmekben. Azonban az esemény ennél közvetlenebb találkozásra is ad lehetőséget. Az E.On színész zónában egy különleges jegy megvásárlásával személyesen is összefuthatsz a kedvenceiddel, és ez az a hely, ahol nem kell szégyenkezve, elpirult arccal közös szelfit kérned: jár az élmény mellé, és persze néhány szót is válthatsz a kedvenceddel. De kik lesznek az idei Budapest Comic Con sztárjai? Mondjuk és mutatjuk.

Tom Wlaschiha

Honnan ismerheted?

Ha egyszer láttad az arcát, biztosan nem felejted. A német színész a Trónok harca egyik legrejtélyesebb karaktereként, Jaqen H’gharként vált ismertté, aki számos életveszélyes trükkre tanította ki Arya Starkot, enyhén önző okokból. De Wlaschiha emlékezetes szerepet játszott a Stranger Thingsben is: ő alakította Dmitrit, a szovjet börtönőrt, aki végül segít Jim Hoppernek a szabadulásban.

Tom Wlaschiha

Tom Wlaschiha egy berlini filmbemutatón (Fotó: Andreas Rentz/Getty Images)

Natalia Tena

Honnan ismerheted?

Natalia Tena már egészen fiatalon letette a névjegyét a szakmában. A brit színésznő még csak 23 éves volt, amikor feltűnt az első Harry Potter-filmjében Nymphadora Tonks szerepében, amit még további három Potter-mozi követett. Ez már önmagában elég lenne az üdvösséghez, csakhogy Tena egy másik kultikus fantasyban, a Trónok harcában is elcsípte magának a vad nő, Osha szerepét, amit tizenhat epizódon át játszhatott. Legutóbb a John Wick negyedik részében láthattuk.

Natalia Tena

Natalie Tena a John Wick 4 díszbemutatóján (Fotó: Michael Buckner/Variety via Getty Images)

Callan McAuliffe

Honnan ismerheted?

Az ausztrál McAuliffe jóképűségéről először akkor állítottak ki hivatalos dokumentumot, amikor A nagy Gatsbyben ő alakíthatta Leonardo DiCaprio karakterének fiatalabb változatát. Ugyan a Homelandben is elcsípett magának egy apró szerepet, a nézők leginkább a legendás zombisorozatból, a Walking Deadből ismerhetik, amiben 55 epizódon keresztül játszhatta Alden szerepét.

Callan McAuliffe

Callan McAuliffe (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Anna Shaffer

Honnan ismerheted?

A londoni születésű színésznő még kiskorú volt, amikor beválogatták az utolsó előtti-előtti Harry Potter-filmbe Rovilda Kane-ként. A szerep három filmen át lehetett az övé. Ennél azonban jóval többen ismerhetik a Vaják című óriási Netflix-sikersorozat Trissjeként, és majdnem biztosra vesszük, hogy lesz a tarsolyában egy-két jobb Henry Cavill-es anekdota.

Anna Shaffer

Anna Shaffer a vörös szőnyegen (Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images)

Clayton R. Johnson

Honnan ismerheted?

Az idei Comic Con egyik legfiatalabb tehetsége a Los Angelesben született Clayton Royal Johnson, aki ugyan még a karrierje szárnybontogatási szakaszánál tart, mégis szerepet kaphatott a Stranger Thingsben, ahol Andy figuráját játszotta el, de ismerős lehet A legjobb barátom ördögűzése című filmből is.

Clayton R. Johnson

Clayton R. Johnson a Stranger Thingsben (Fotó: Netflix)

Jessica Henwick

Honnan ismerheted?

Nem szép dolog egyetlen nevet kiemelni egy listából, de ha muszáj, mi gondolkodás nélkül Jessica Henwicket választanánk, hiszen nemcsak elképesztő filmográfiával rendelkezik és a legjobb rendezőkkel dolgozik, hanem maga is tanulgatja a rendezést. Trónok harca, A szürke ember, Szerelem és szörnyek, Tőrbe ejtve: Az üveghagyma, Mátrix: Feltámadások, Iron Fist… Ilyen és ehhez hasonló projektek vannak már mögötte, miközben még csak 30 (!) éves.

Jessica Henwick

Jessica Henwick a Tőrbe ejtve: Az üveghagyma premierjén (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Arnas Fedaravicius

Honnan ismerheted?

Azt még megtippelni se merjük, hogyan kell helyesen ejteni a Fedaravicius nevet, ugyanis annyi közünk van a litván nyelvhez, mint Brad Pittnek az olaszhoz a Becstelen brigantykban. De Arnas Fedaraviciust nem a nevéért szeretjük, hanem azért, mert lenyűgözően játssza Sithric figuráját Az utolsó királyságban, és ez bőven elég ok arra, hogy találkozni akarj vele.

Arnas Fedaravicius

Arnas Fedaravicius Az utolsó királyságban (Fotó: Netflix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top