nlc.hu
Szabadidő

Utódlás előzetes Wes Anderson stílusban

Így gondolta újra a mesterséges intelligencia az Utódlás szereplőit

Az Utódlás szereplőit színes cukorkamázzal öntötték le a Wes Anderson-féle stílus jegyében, ami egészen új benyomást kölcsönöz a sorozatnak.
Utódlás

Wes Anderson filmjeinek sajátos esztétikája nemcsak a TikTok felhasználóit fertőzte meg. A mesterséges intelligencia által teremtett világ a Szomszédok után most az Utódlás című sorozat szereplőit is bekebelezte. Az egy perces előzetes a 2001-es Tenenbaum, a háziátok formátumára készült, csak ebben a felállásban a Roy család szerepel benne. Siobhan, Kendall, Roman és Connor az AI segítségével átalakult, hogy tipikus Wes Anderson-karakterekhez hasonlítsanak. Ehhez a mesterséges intelligencia színes, sárga és rózsaszín tónusú jelmezeket kölcsönzött a szereplőknek az egyébként szintén gondosan megválogatott háttér előtt.

A drámaszériának megvan a sajátos hangulata a maga szürkés és feketés színpalettájával, de ezzel most szintet lépett az egész. Mondhatnánk, hogy már-már humoros, még Logan Roy is, aki nem éppen az a vicces, kenyérre kenhető apuka.

Nem is szaporítjuk tovább a szót, nézd meg a végeredményt!

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top