nlc.hu
Életmód

Ilyen a Szomszédok Wes Anderson-módra

Már a Szomszédok is elkészült Wes Anderson-módra

Miután már A Gyűrűk Urából és a Harry Potterből is láthattunk Wes Andersonos változatot, itt volt az ideje, hogy a hazai AI-vitézek a kultikus Szomszédokból is elkészítsék a Grand Budapest Hotel rendezőjének vízióját.
AI Szomszédok

Hogy nézne ki a Szomszédok, ha ráeresztenénk a mesterséges intelligenciát, és azt kérnénk tőle, hogy Wes Anderson stílusában álmodja újra a Gazdagrégi lakótelep leghíresebb lakóit? Ha mostanáig izgatott a kérdés, a válaszra már nem kell sokat várnod, ugyanis az AI segítségével elkészült egy Szomszédok előzetes, vagy inkább egyfajta szereplőbemutató – fedezte fel a 444.

Wes Anderson kézjegye ugyan felismerhető a színvilágban és a látható díszletekben, de a videót nem ez teszi igazán érdekessé, hanem az, hogyan álmodta újra a mesterséges intelligencia Etust, Sümeghyt, Mágenheim doktort, Oli urat vagy épp, Julcsit vagy Almát. Néhányan közülük egész élethűre sikeredtek, de Julira, azaz Frajt Editre rá nem ismertünk volna ebben a verzióban, és a digitális Jutka, azaz Ivancsics Ilona is csak nagyon halványan emlékeztet önmagára. Oli úrból, azaz Bajor Imréből pedig valamiért komikus skandináv színész lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top