nlc.hu
Szabadidő

Cigit akart venni, telitalálatos lottószelvénnyel távozott

Csak cigiért állt meg, megnyerte a lottót

A hirtelen felindulásból vett lottószelvény gyakorlatilag megváltoztatta az életét.

Gary Lackey csak egy doboz cigarettáért állt meg az Arkansas állambeli Pine Bluff egyik dohányboltjában, és ha már ott volt, úgy döntött, hogy kitölt egy lottószelvényt is a szombati sorsolás előtt. Ez pedig élete legjobb impulzusvásárlásának bizonyult. Az idős férfi szelvénye telitalálatos lett, ami azt jelenti, hogy megnyerte az 50 ezer dolláros (vagyis 18,5 millió forintos) fődíjat.

„Gyakran lottózom, de eddig soha nem nyertem néhány dollárnál többet. Megnéztem a szelvényt scannelő gépet a dohányboltban, és meglepődtem, amikor egy megjelent egy mosolygós fej. Szóval odaadtam az eladónak, hogy nézze meg ő is a rendszerben. Tudtam, hogy nagyot nyertem, amikor a harangok és szirénák elkezdtek szólni”– nyilatkozta Lackey.

Gary Lackey

Fotó: Arkansas Scholarship Lottery

A bácsi igazán érdemes nyertes. Rendkívül szerényen csak azt válaszolta, mikor megkérdezték, mire költi a nyereményét, hogy adományoz belőle a templomnak, ahová jár, egy részét megosztja a testvéreivel, illetve félreteszi a megtakarításaihoz. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top