nlc.hu
Szabadidő

Új évad készült a Pumukli kalandjaiból

Új sorozatban folytatódik gyerekkori kedvencünk, a Pumukli kalandjai

13 új epizódban folytatódnak Pumukli kalandjai. Az új sorozat a szombaton kezdődő Müncheni Filmfesztivál gyerekszekciójában mutatkozik be.

Három évtized után újra gyerekek szájára csalhat mosolyt Pumukli. Az új sorozat címe Pumukli új kalandjai lesz. A német nyelvű sorozatban a kobold hangját Maximilian Schafroth kölcsönzi majd, Éder mester helyett pedig meg kell elégednünk az unokaöccsével, Flórián Éderrel, ezúttal ő lesz Pumukli bajtársa, aki nemcsak a koboldot, hanem a nagybátyja aszatalosműhelyét is megörökölte – írja a parameter.sk.

Pumukli

Részlet a Pumukli kalandjai című sorozatból

Németországban az RTL+ forgalmazza majd a sorozatot, és a készítése közben közönségszavazással döntötték el, hogy ki adja majd a kis kobold hangját. A problémát az okozta, hogy a Pumuklit eredetileg megszólaltató Hans Clarin 2005-ben elhunyt, de az alkotók szerint lehetőség lett volna visszahozni az ő hangját is mesterséges intelligencia segítségével. A nézők végül azonban inkább egy új szinkronhangra, Maximilian Schafrothra szavaztak.

Az eredeti sorozat Ellis Kaut gyerekkönyveiből készült, és még 1982-ben vitték sikerre nyugat-német-osztrák-magyar koprodukcióban. A sztori az asztalos Éder mester és a műhelyében rejtőzködő Pumukli közös kalandjait és az apró kobold csínytevéseit követte nyomon. Az új epizódokat Németországban az év végétől lehet majd látni a német RTL+-on, az RTL-en és a Super RTL-en.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top