nlc.hu
Szabadidő

Scooter, a világ legrondább kutyája 2023-ban

Hátrafordult lábakkal, kilógó nyelvvel lett a világ legrondább kutyája Scooter

Terápia és egy speciális kocsi segítségével ma már önállóan tud járni Scooter, akit a világ legrondább kutyájának választottak.
Gazdája, Linda Elmquist fogja Scooter névre hallgató 7 éves kínai meztelen kutyáját a kutyacsúnyasági világbajnokság gyõztesét a kaliforniai Petalumában 2023. június 23-án

Egy Scooter nevű eb nyerte el a világ legrondább kutyája címet a kaliforniai Petalumában rendezett versenyen, amelyet immár 50 éve megtartanak – írja a Guardian.

Fajtáját tekintve a győztes egy kínai meztelenkutya, hét éves, jellegzetességei a kilógó nyelv és a furcsán álló hátsó lábak. Amikor kölyök volt, a tenyésztő bevitte az állatvédőkhöz, hogy elaltassák, mert hátrafordult hátsó lábakkal született, és úgy tűnt soha nem lesz képes járni.

Végül hazavitték a kutyát, majd terápia és egy speciális kocsi segítségével Scooter önállóan tud járni, és „fogalma sincs róla, hogy bármiben is különbözne a többi kutyától” – olvasható az életrajzában.

Nézegess képeket a világ legrondább kutyájáról!

Gazdája, Linda Elmquist fogja Scooter névre hallgató 7 éves kínai meztelen kutyáját a kutyacsúnyasági világbajnokság gyõztesét a kaliforniai Petalumában 2023. június 23-án
Megnézem
Összes kép (5)

„Nagyon boldog és hihetetlenül büszke vagyok, hogy Scooter lett a világ legrondább kutyája verseny győztese” – mondta Scooter gazdája, az arizonai Tucsonban élő Linda Elmquist. – A deformált hátsó lábai miatti kihívások ellenére Scooter mindennel dacolva megmutatta nekünk, mit jelent a rugalmasság és az elszántság”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top