nlc.hu
Szabadidő

Egy aligátort talált a medencéjében a floridai nő

A kellemes fürdő helyett egy aligátor fogadta a medencében

Egy nő otthonába riasztották a rendőrséget, miután aligátort találtak a medencéjében. A nő vélhetően csak egy kellemes fürdőre vágyott, azonban egy kalandosabb délután kerekedett belőle.

Biztos mindenki számára ismerős lehet az az érzés, amikor egy forró és kimerítő nap után mindössze csak egy hűsítő fürdőre vágyunk. Így történt ez egy floridai nővel is, akire a kellemes kikapcsolódás helyett egy izgalmakkal teli délután várt. 

Sikerült elfogniuk és biztonságos helyre szállítani az aligátort

Sikerült elfogniuk és biztonságos helyre szállítani az aligátort (Fotó: Facebook/Pinellas County Sheriff’s Office)

A Pinellas Megyei Rendőrkapitányság Facebook-bejegyzésében közölte, hogy a járőröket kirendelték egy flordiai nő otthonába, miután egy váratlan vendég zavarta meg a medencében való megmártózást.

A vízben egy kicsinek nem mondható aligátort találtak. 

Szerencsére a Floridai Hal-és Vadvédelmi Bizottság munkatársaival körzeműködve sikerült eltávolítaniuk az állatot a medencéből és biztonságos helyre szállították. A posztban hozzátették, hogy Floridában a medencékben is szükséges elvégezni az aligátor ellenőrzését, még mielőtt megmártóznánk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top