nlc.hu
Szabadidő

Repülőn meztelenkedett és sikoltozott egy nő

Meztelenre vetkőzött a gépen, sikoltozni kezdett, majd megharapta a rendőrt a fiatal nő

A nőt elmegyógyintézetbe szállították, majd vádat emeltek ellene.

Szó szerint kivetkőzött magából egy utas pénteken egy Münchenből Szófiába tartó repülőjáraton felszállás előtt, írja a Spiegel nyomán a Telex. Mikor már minden utas a fedélzeten volt, egy 27 éves nő az utastérben ismeretlen okokból meztelenre vetkőzött, és hangosan sikoltozni kezdett.

A nő a légiutas-kísérők és a rendőrök unszolására se vette vissza a ruháit, sőt: amikor egy rendőr takarót terített rá, az utas hirtelen megharapta őt a bal alkarján.

A német szövetségi rendőrség szóvivője szerint a rendőrnek sérülése miatt abba kellett hagynia aznap a szolgálatot, és azonnali orvosi kezelésre szorult, de szombaton már újra szolgálatba állt.

Az incidens után a nőt kivitték a repülőgépből, egy pszichiátriai intézménybe szállították, és vád alá helyezték a hatóságokkal szembeni ellenállás és testi sértés miatt. A gép többi utasa végül három és fél órás késéssel jutott el a bolgár fővárosba – írja a lap.

Ez a férfi még elképesztőbb dolgot tett: meztelenül nézett pornót egy járaton.

Nő kinéz a repülőgép ablakán

Meztelenül sikoltozott egy nő a repülőn(fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top