nlc.hu
Szabadidő

Elkezdődött a 2023-as Balaton Sound

Kezdetét vette a Balaton Sound – a világ legjobb DJ-i fognak színpadra lépni

Kezdetét vette a 2023-as Balaton Sound. A fesztivál június 28-tól egészen júlis 1-ig tart majd, ez idő alatt pedig a világ legjobb DJ-i lépnek majd színpadra.
A holland zenész és producer Hardwell (Robbert van de Corput) a Balaton Sound fesztivál nyitónapján Zamárdiban 2023. június 28-án.

A nyár beköszöntével együtt elérkezett a várva várt fesztiválok időszaka is.

Június 28-án, azaz tegnap vette kezdetét a közkedvelt Balaton Sound Zamárdiban. A szervezők láthatóan kitettek magukért, ugyanis az elkövetkezendő napokban a világ legjobb DJ-i lépnek majd színpadra. 

A Heineken nagyszínpadán fog fellépni például Armin Van Buuren, aki a Top 100 lemezlovas szavazásán a legtöbb voksot kapta, továbbá jelen lesz a szintén nagy népszerűségnek örvendő Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, KSHMR, Vin Vici, illetve a világ egyik vezető lemezlovasa, Tiësto

Xandra játszik a Balaton Sound fesztivál House Piknik X Snowattack színpadán a nyitónapon Zamárdiban 2023. június 28-án. Négy napon át a világ legjobb DJ-i lépnek a színpadokra a Balaton-parti településen.
Megnézem
Összes kép (7)

Az első napon Yves V, Kungs, KSHMR és a holland Hardwell kapta a főszerepet, akit első számú DJ-nek választottak a világon 2013-ban, és 2014-ben is. 

A mai napon a Goodboys, Regard, Ofenbach, illetve Tiësto fogja majd belopni magát a fesztiválozók szívébe. Az eseményen magyar DJ-k is fellépnek majd. 

A rengeteg fellépő és buli mellett a szervezők külön gondoskodtak arról, hogy a résztvevők nappal se unatkozzanak, ugyanis egy sor vízparti programmal is készültek: lesznek divatbemutatók, vízi játékok, SUP túra a naplementében, kézműves foglalkozás, de még techno yoga is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top