nlc.hu
Sztárok

Majka sok pénzt költött Amerikában

Majka: „Elköltöttünk egy raklap pénzt Amerikában, tehát nem engedhetem meg, hogy ne lépjünk fel”

Most szedi vissza az elköltött vagyonokat.

Majka is fellépett idén a Balaton Soundon, annak ellenére, hogy ő is érezte, távol áll a zenei stílusától, aminek hangot is adott. A Dimitri Vegas & Like Mike nevű elektromos zenét játszó együttes előtt adott koncertet. 

Majka

Fotó: TV2

„Azért a Dimitri Vegas előtt fellépni… Az annyira más műfaj. Nem is tudom, ha az emberek eljönnek, akkor ránk jönnek-e el, vagy a Dimitri Vegast várják, és előbb jönnek” – magyarázta az Indexnek a rapper, majd arra is kitért, miért vállal idén több fellépést. 

Tavasszal egy hosszabb időszakot töltöttek családjával az Egyesült Államokban, a rapper pedig már mondogatja egy ideje, szíve szerint venne egy házat Las Vegasban és szeretné, ha fiai ott nőnének fel. Ezért most sem szívesen jött haza. „Maradjunk annyiban, hogy nem volt kedvem hazajönni. Én maradtam volna még egy kicsit, egy 8-12 évet, de haza kellett jönni. Marci és Olivér nagyon jól érezték magukat, Hajni is. Sokan voltunk, mert jöttek Hajni tesójáék is. Előtte Kanadában is voltunk. Elköltöttünk egy raklap pénzt, tehát nem engedhetem meg magamnak, hogy ne lépjünk fel nyáron valahol. Vissza kell szedni a pénzt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top