nlc.hu
Sztárok

Majka így gondol a jövőre

Majka mindkét gyerekének van már saját lakása

Mindent megadnak a gyerekeiknek a sikeres élethez.

Majka és Majoros Hajnalka tudatosan tervezgetik a fiaik jövőjét, ehhez pedig az is hozzátartozik, hogy mindent megadjanak nekik, amire mondjuk nekik nem volt lehetőségük annak idején. Ilyen a saját lakás is, ami kiváló befektetés, hiszen amíg a gyerekek nem költöznek be, addig ki lehet adni albérletként – erről a BIZness podcastben beszélt.

Majka

Fotó: Instagram

„Azt gondolom, az én gyerekeimnek nagyon régen elintéztem azt, hogy indulásul már mind a kettőjüknek van egy lakása, kapnak egy autót, és majd beszállok, hogy ha szeretnének társként vállalkozni valamit. De az égegyadta világon nem szeretném azt, hogy felépítek valami birodalmat, és az átszálljon rájuk. Vagy hogy azzal szembesüljek onnan fentről, amikor lenézek – vagy lentről, amikor felnézek –, hogy ők olyanná váljanak, mint a környezetemben egy-két annyira jól élő csemete, akiknek mindenük megvolt. És akiknek gyakorlatilag fogalmuk sincs az értékről, értékrendről” – mondta Majka, aki saját bevallása szerint tisztelettudó gyerekeket nevelt a fiaiból. 

A rapper azt vallja, ha ő boldog, akkor a környezete is az, ezért pedig mindent megtesz. „Az életet úgy akarom élni, és idevehetjük a családot, Hajnit, a gyerekeket, a munkát meg a zenét és minden mást, hogy szeretném magam boldoggá tenni. Hithűen vallom azt, hogy ha én boldog vagyok, akkor tudom a környezetemet boldoggá tenni, akkor fogok tudni jó szereplője lenni egy tévéműsornak, és akkor fogok tudni jó dalokat írni. Az, amit én csinálok, kényelmessé teszi az életet, méghozzá attól, hogy hétvégén el tudok menni, és eleget tudok keresni. És az az alapteóriám, hogy az elégnél több nem kell” – állítja a műsorvezető.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top