nlc.hu
Szabadidő

Óriáskivetítőn játszott le egy filmet a repülőn

Mozivá alakította át egy férfi a repülőgép utasterét

Egy férfi szokatlan módon ütötte el a 11 órás repülőutat, ugyanis egy mozivá alakította az utasteret.
Mozivá alakította át egy férfi a repülőgép utasterét

A repülések fárasztóak lehetnek, főleg abban az esetben, ha a világ másik végére tartunk. Ha órákon keresztül tart az utazásunk, akkor egy idő után egyre nehezebben tudjuk elütni az időt. Az egyik utas azonban egy olyan megoldást talált erre a problémára, amely sokaknál kiverte a biztosítékot. Vírusként terjedt el egy videó, amiben az egyik utas a repülést az egyik kedvenc időtöltésével kötötte össze, vagyis az egész szárnyat mozivá alakította. 

A görögországi Athénból Szingapúrba tartó járaton az egyik utas kivetítette A hazafi című filmet.

A megbotránkoztató jelenet természetesen nem az, hogy egy utas a filmnézéssel foglalja le magát, hanem az, hogy mindezt egy óriáskivetítő segítségével tette meg. A fedélzeten utazó embereknek nem sok kifogásuk volt a filmmel kapcsolatban, azonban az internet népe már sokkal jobban kiakadt a nyilvános vetítésen. Sokan rámutattak arra, hogy az eset hasonlít azokhoz a kínos pillanatokhoz, amikor például valaki a buszon hangosan zenét hallgat. Ebben az esetben pedig a legtöbb ember próbál nem tudomást venni a dologról. 

Douglas Lazic-Kirk, aki a felvételt készítette elmondta, hogy több mint 800 járaton repült, azonban még egyszer sem tapasztalt hasonlót. Ennek ellenére voltak, akik sokkal inkább a férfi filmválasztását cikizték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top