nlc.hu
Szabadidő

EFOTT fesztivál kezdeményezés

A törökországi földrengésben érintett hallgatókat lát vendégül az EFOTT fesztivál

Megható gesztus.

Tizenöt, a törökországi földrengésben érintett hallgatót lát vendégül idén a Kulturális és Innovációs Minisztérium, valamint az EFOTT fesztivál. A fiatalok a rendezvény alatt a fesztivál kempingjében laknak majd és számos izgalmas program vár rájuk Magyarországon. A szerdán kezdődő EFOTT-on többek között a Blue, a La Bouche, a Culture Beat, Azahriah, a Dzsúdló, a Wellhello, a Follow the Flow, Majka, a Halott Pénz, ByeAlex és a Slepp, valamint Korda György és Balázs Klári is koncertezik és rekordszámú felsőoktatási intézmény mutatkozik be.

EFOTT fesztivál

A fotó illusztráció! (Fotó: Getty Images)

Törökország újkori történelmének legerősebb földrengése volt a februári: borzasztó károkat hagyott maga után, rengetegen veszítették el szinte mindenüket. Az ország megsegítésére példás nemzetközi összefogás indult, és Magyarország is számos módon segít. Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke elmondta: a törökországi fiatalok a fesztivál kempingjében szállnak meg, tágas sátrakat, hálózsákokat és polifoamot is kapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top