nlc.hu
Szabadidő

Átlagos emberek, akik sztárokkal szexeltek

„Kínos, amikor a kedvenc szexpozíciómról szóló dalt hallom a rádióban” – rajongók, akik sztárokkal bújtak ágyba

Lehet, néha túlmisztifikáljuk a világsztárok képességeit.

Valószínűleg nagyon sok baráti társaságban felmerült már a kérdés, milyen lehet egy-egy híresség az ágyban. Ha bevalljuk, ha nem, valószínűleg a legtöbben már elképzeltük magunkat a kedvenc színészünkkel vagy zenészünkkel, de ezek csak ábrándok. Innen jöhetett DarkLuna nevű Reddit-felhasználó ötlete is, aki feltette a közösségnek a kérdést, szexeltek-e már hírességgel, és ha igen, milyen élmény volt. Meglepően sokan voltak, akiknek volt afférjuk valamilyen világsztárral vagy egy közeli ismerősük pikáns történetét mesélték el. A legtöbb celeb kilétét nem fedték fel, de ez csak annál izgalmasabbá teszi ezt a játékot.

Íme 14 ember története. Persze, közel sem biztos, hogy mindnek van valóságalapja, de hogy elhiszitek-e az olvasottakat vagy sem, azt rátok bízzuk. 

A gyerekszínészek élete sem mindig vidám

Főiskolás korunkban feküdtem le egy lánnyal, aki gyerekszínész volt. Őszintén szólva, egy káosz volt az egész. Szomorú, mert a lány nagyon kedves és vicces, a szex is nagyszerű volt, de nagyon problémás volt az élete. Például az istállóban aludt a lovaival, és addig ivott, amíg el nem ájult. A szüleivel is voltak gondok, és önértékelési problémái voltak. Remélem, ma már jobban van. Nemrég utánanéztem Instagramon és boldognak tűnt. (YoungtheRyan)

Kedvencével volt kiplakátolva a szobája

Nem olyan régen a feleségem egyik barátnőjének volt kapcsolata egy A-listás énekessel. Nem David Bowie-kaliberűvel, de egy hasonlóan híressel, akinek számos lemeze jelent már meg. Amikor iskolások voltak, évekig szerelmes volt belé, a szobájának a fala vele volt kiplakátolva. Majd felnőtt és ő is zenész lett. Végül az útjaik keresztezték egymást és be is jöttek egymásnak. Egy kocsmában találkoztak egy italra, közel a lány otthonához. Hiába érezték jól magukat, a többi vendég nem hagyott nekik nyugtot, ezért a lány felajánlotta, hogy menjenek fel a lakására. A nappaliban voltak, amikor a lánynak eszébe jutott, hogy a szobája falán még mindig ott vannak a plakátok. Gyorsan cselekednie kellett és megkérte a férfit, várjon egy pár percet a nappaliban, míg előkészíti a terepet. Berohant a szobába és minden plakátot megfordított. Az este végül olyan jól alakult, hogy egy ideig jártak is, de végül úgy döntöttek, inkább csak barátok lesznek. (prolixia)

Kate Hudson

Kate Hudson a Majdnem híres című filmben (Fotó: COLUMBIA PICTURES and DreamWorks SKG / Collection ChristopheL via AFP)

A hihetetlen Bosszúálló

Egy időben rendszeresen szexeltem az egyik Bosszúállóval (nem nevezem meg, melyikkel), de tényleg hihetetlen volt. Ez néhány hónapig tartott, amíg a városban forgatott, utána még egy filmbemutatóra is elmentem vele New Yorkba. Az egyetlen ok, amiért abbamaradt, mert megismerkedtem a mostani férjemmel. A „Bosszúálló” egyébként sem keresett kapcsolatot, arról nem is beszélve, hogy ő Kaliforniában, én pedig Kanadában éltem. Mindenesetre nagyszerű élmény volt és a barátaim a mai napig szeretik felidézni. (Indecisivelydecisive)

Majdnem szerelem lett

Körülbelül egy évig jártam egy híres dobossal, aki kiváló volt az ágyban, és jól is éreztük magunkat együtt. Miután először együtt aludtunk, másnap reggel írt egy sms-t, amiben azt mondta:

Rólad álmodtam, és amikor felébredtem, egy hosszú vörös hajszálat találtam a párnámon.

Szuper romantikus volt és iszonyatosan menő srác. Azóta már boldog házasságban élek (nem vele), két gyermekem van, de még mindig barátok vagyunk és tartjuk a kapcsolatot. Az egyetlen ok, amiért nem volt sikeres a kapcsolatunk, hogy nekem nem ment olyannal, aki állandóan távol van. Ő folyamatosan turnézott, én pedig egyetemre jártam. (AnotherXRoadDeal)

Ruhatolvaj riporter

Jelenleg országos tévériporter, de ez még akkor történt, amikor tanuló volt. Miután ő elment, csak megfordult és elaludt. Másnap reggel arra ébredtem, hogy a rövidnadrágomban és pólómban volt, amit a szekrényemből vett ki. Aztán kitáncolt a lakásomból (szó szerint táncolt), és fogott egy taxit, miközben még mindig a ruháimat viselte. Később az egyik barátja kopogtatott az ajtómon, kiderült, a ruha, amit akkor este viselt, kölcsönzött volt, ezért fogtam a ruhát, a cipőjével és fehérneműjével együtt és odaadtam a barátjának, aki megkérdezte, hogy mit csináljon ezekkel. Azt válaszoltam, nem vagyok az a fajta srác, aki ezt „trófeaként” megtartja. Utána láttam a városunkban egyik éjjel, éppen egy utcatáblát lopott el. Évekkel később pedig szinte minden este a hírekben köszönt vissza. (Kozeyekan_)

Julia Roberts

Julia Roberts és Hugh Grant a Notting Hillben (Fotó: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP)

Tinderes-teniszező

Egy konferencián voltam, amikor Tinderen találkoztam egy nővel, aki a világranglistán az 50 legjobb teniszező között volt. Először azt gondoltam, ez biztosan csaló, de végül beleegyezett, hogy találkozzunk a szállodámmal szemben lévő bárban. 20 perc beszélgetés után megbeszéltük, hogy felmegyünk a szobámba. Itt megijedtem, mivel realizáltam, én nem vagyok sportoló. Végül is egy kellemes 25 percet töltöttük együtt. Egy szokásos első szex, extra adag kényelmetlenséggel a részemről, mivel ő jobban nézett ki nálam és sokkal fittebb volt.

De valójában ugyanolyan szex volt, mint egy ismeretlen emberrel.

(tedchambers1)

Ilyen a szex egy aliennel

Lefeküdtem egy nővel, aki egy földönkívülit alakított az egyik sorozatban, de egyáltalán nem úgy nézett ki, mint valójában. A való életben nagyon édes, kedves ember volt, aki mindenkivel tisztelettel bánt. Teljesen lesokkolt, hogy összejöttünk, ráadásul ő kezdeményezett. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy lenne esélyem nála. Ami a szexet illeti, baromi jó volt (háromszor feküdtünk le). Éreztem köztünk valamit, azt hittem, ebből kapcsolat is lehet, de az utolsó együttlét után rendelt reggelit, majd közölte, hogy el kell mennie aludni, ami annyit jelentett, menjek haza. Csak később tudtam meg, hogy ebben az időszakban ő házas volt és csak egy kis szórakozásra vágyott. (12altoids34)

Sose volt nála jobb

Több mint öt évig jártunk, a 80-as évek végén volt egy tévéműsora. Én akkor a húszas éveim végén jártam, ő pedig a negyvenes évei elején, mégis sokan azt hitték, én vagyok az idősebb, mert annyira csodálatosan nézett ki. Életem során vele volt a legjobb a szex, a korkülönbség ellenére is. Majdnem 15 év eltelt a szakításunk óta, de még mindig nem találkoztam olyan emberrel, aki annyira hihetetlenül jó lenne az ágyban, mint ő. (3DNZ)

Keira Knightley és Adam Levine

Keira Knightley és Adam Levine a Szerelemre hangszerelve című filmben (Fotó: Apatow Productions/Killifish pro / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP)

Gyorsan jött hírnév

Egyszer randiztam egy lánnyal, aki bekerült az HBO Sex/Now című műsorába még 2013-ban. Átlagos lány volt, de imádta a szexet és nyitott volt bármire. Ez még a „hírnév” előtt volt, de az sem változtatott rajta semmit. A műsor egyszeri alkalom volt, a hírnévnek pedig hamar búcsút intett, mivel úgy döntött, megállapodik és gyereket vállal. Azóta is követem őt a közösségi oldalakon és nagyon boldognak tűnik. (Eightfold876)

Walk of Shame

Egyszer lefeküdtem egy fiúbanda tagjával. Még bőven a hírneve előtt voltunk barátok, de így is durva sokk volt, amikor aláíratott velem egy titoktartási szerződést. Maga a szex egyébként nagyszerű volt – de ez egy szégyenfoltot jelentett az életemben, miután ennyire megérintett. (Fact__BearsEatBeats)

Több mint egy éjszaka

Randiztam egy sráccal, aki az egyik este elkezdett játszani egy dalt az egyik kedvenc bandámtól. Mondtam neki, hogy mennyire meglepett, hogy ismeri ezt a dalt, mire azt felelte:

Várj… tényleg nem tudod, ki vagyok?

Ő is a banda tagja volt. Egyébként 10 évig jártunk, majd hozzámentem feleségül. A szex 10/10. (cowlinator)

Kísértő a múlt

Ő egy meglehetősen híres riporter az Egyesült Királyságban. Körülbelül hat hónapig jártam vele még huszonévesen. Valahányszor a feleségemmel vagy a szüleimmel bekapcsolom a tévét és ő van ott, nagyon kínosan érzem magam. Szívem szerint elfordulnék, de közben úgy teszek, mintha észre sem venném. Kicsit kínos. A szex jó volt, volt néhány hóbortja, amit furcsának tartottam, de később rájöttem, hogy ezek nem olyan furcsák. Kedves volt, a kapcsolatot én szúrtam el, de ma már nem bánom, hogy így alakult. (Hamra_)

Majdnem híres

Majdnem híres (Fotó: Columbia Pictures / DreamWorks S / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP)

Kitörölhetetlen emlék

A 2000-es évek közepén szexeltem egy C-listás hírességgel, aki az MTV The Challenge című reality műsorában szerepelt több évadon keresztül. Pokoli személyisége volt, ami az Instagramon és a tévében is látszódott, de személyesen ezerszer rosszabb volt. Olyan lazán beszélt veled, mintha egy nedves papírtörlővel beszélne. Rávett, hogy nézzem Bill Mahert, szexeltünk és reggel tizenhétszer nyomta ki az ébresztőjét, ami Rick Astley „Never Gonna Give You Up” című dala volt. Bármennyire is szeretném elfelejteni, valamilyen szinten még tartjuk a kapcsolatot. (ragepixie)

Dalban írta meg kapcsolatukat

Van egy exem, aki a szakításunk után kisebb híresség lett. Ha kimondanám a nevét, biztos vagyok benne, hogy valaki ismerné. Ő egy zenész, és két teljes albumot írt rólam, néhány rejtélyes dalszövege valójában szexuális jellegű. Kicsit furcsa, amikor a gyerekeimet viszem iskolába, közben pedig a kedvenc szexpozíciómról szóló dalt hallom a rádióban. (discostud1515) 

DarkLuna posztja egyébként nem egyedi a Redditen, egy hasonló bejegyzés alatt sok sztori olvasható arról is, a magyar sztárok hogyan szórakoznak az éjszakában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top