nlc.hu
Szabadidő

Bizarr kérés az esküvői meghívóban.

Nem hiszed el, hogy egy házasulandó pár mire kérte a meghívottakat!

Egy házasulandó pár igencsak meglepte a meghívójukkal a vendégsereget.

A meghívóban ugyanis az állt, hogy csak akkor lehet részt venni a esküvőn, ha elfogadnak egy feltételt, azaz, ha a meghívott vállalta a felszolgáló szerepét.

esküvői torta

Illusztráció: pexels.com

Az egyik vendég barátja osztotta meg az esetet a Mumsnet oldalán:  „A kevés pénz miatt a pár “alacsony költségvetésű” esküvőre készült… mégis szerettek volna egy “szép/csinos” esküvőt, ülős vacsorával és pincérekkel. Ehhez kibérelték a városházát délutáni teadélutánra… amire csak közeli barátokat és családtagokat hívtak meg. Aztán olyan barátokat is megkértek, akik kevésbé közeliek voltak, hogy a meghívásért cserébe vállalják a felszolgálók szerepét.”

Az egész a “szeretnél-e a kiváltság részese lenni, hogy szolgálhass minket az esküvőnkön? kérdéssel volt felütve.

A barátoknak pincérruhát is biztosítottak, de fizetést már nem adtak.

A posztoló azt írja, hogy az egyik személy, akit megkértek, hogy szolgálja ki őket, az egyik barátja volt.

Azt gondolta, hogy eléggé közel áll a családhoz, évek óta ismeri őket, vacsorára is járt hozzájuk, de rájött, hogy nyilvánvalóan nem úgy tekintenek rá. Az asztalnál pontosan úgy kezelték, mint egy professzionális pincért, nem néztek rá, csak parancsokat adtak neki, stb.”

Úgy tűnik, hogy más kommentelők is megdöbbentek a bizarr ötleten:

Egyáltalán nem értem, hogy miért vállalná bárki is, hogy szolga legyen?!” – írta az egyikük, míg egy másik kommentelő így fogalmazott: “Én csak nevettem volna rajta, és kidobtam volna a meghívót a kukába (miután mindenkinek elküldtem, hogy nevessenek ők is egy jót).”

(Via)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top