nlc.hu
Szabadidő

Caramel újítja fel új otthonukat

Caramel maga újítja fel az otthonukat: „Nagyon sokat spórolunk azzal, hogy én csinálom”

Hamarosan valóra válik az álmuk.

Szilágyi Szilvi februárban mesélt először a követőinek arról, hogy megelégelték a budapesti életet és vidékre költöznek. Caramel és felesége két gyermeket nevelnek, így a lakás már kicsinek bizonyult, egy családi ház pedig régi álmuk volt. 

„Imádok a belvárosban lakni, és ez mindig így marad! Már teljesen lemondtunk arról, hogy egyáltalán valaha lesz családi házunk. A férjem találta ezt a házat, csak spontán nézelődött. Elmentünk megnézni, és mindketten ugyanazt éreztük! Amikor beléptünk, teljesen elfogott minket ez a megmagyarázhatatlan érzés, amikor azt érzed, hogy otthon vagy” – mondta akkor Szilvi. A felújítási munkálatokat nem olyan régen meg is kezdték, és mint kiderült, az énekes igazi ezermester, ugyanis amiből csak tudja, kiveszi a részét. 

Molnár Ferenc Caramel

Fotó: Olajos Piroska

Egy hete csinálom, hogy csempét verek le, járólapokat szedek fel, rombolok. Nagyon-nagyon kikapcsol, meg egyébként nagyon sokat spórolunk azzal, hogy én csinálom – magyarázta a Blikknek Caramel, aki mint kiderült, zenei karrierje előtt betanított segédmunkás volt egy üveggyárban. – Ha az ember ki tudja venni a részét belőle, akkor miért ne? Tök jó, hogy vannak jó szakemberek, de rombolni én is tudok. Padlót vésni, parkettát felszedni, csempét leverni, falakat kibontani egyébként nagyon nagy élmény, meg rohadt jó stresszlevezetés.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top