nlc.hu
Sztárok

Caramelék elköltöznek

„Eszméletlenül félek a költözéstől” – Szilágyi Szilviék elhagyják Budapestet

Nagy lépésre szánták el magukat.

Tavaly októberben született meg Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi második gyermeke, Miron. Szilvi, ahogy korábban, most is szívesen enged bepillantást követőinek a mindennapjaikba. Mint kiderült, az énekes és családja elköltöznek Budapestről, ugyanis egy családi házban lelték meg az otthonukat. 

Szilágyi Szilvi

Szilágyi Szilvi (Fotó: Instagram)

Az influenszer Instagramon indított kérdezz-felelekben osztott meg több információt a költözéssel kapcsolatban. 

„Ez annyira izgalmas és annyira váratlanul jött! Júniusban kezdjük a felújítást, és remélem, sulikezdésre már be is tudunk költözni. Közel maradunk Budapesthez, de agglomeráció – magyarázta Szilvi. Az anyuka azt is hozzátette, annyira szeretik jelenlegi lakásukat, hogy nem adják el, a költözés pedig teljesen váratlanul jött. – Imádok a belvárosban lakni, és ez mindig így marad! Már teljesen lemondtunk arról, hogy egyáltalán valaha lesz családi házunk. A férjem találta ezt a házat, csak spontán nézelődött. Elmentünk megnézni, és mindketten ugyanazt éreztük! Amikor beléptünk, teljesen elfogott minket ez a megmagyarázhatatlan érzés, amikor azt érzed, hogy otthon vagy. Anno a mostani lakásunkat is ilyen váratlanul találtuk meg. Egyáltalán nem kerestük. Lehet, igaz a mondás, hogy a jó dolgok sokszor váratlanul érkeznek az ember életébe! De eszméletlenül félek a költözéstől és attól, hogy agglomerációban leszünk.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top