nlc.hu
Szabadidő

Közös tetoválás a pároddal

Közös tetoválás a pároddal? Mutatjuk a legjobbakat!

Közös tetováláson gondolkodtok párotokkal, és elegetek van a szokványos motívumokból? Mutatunk néhány ízléses tetoválást, amelyekkel örökre összekapcsolódhattok.

Az egymáshoz illő ruhákhoz hasonlóan, a páros tetoválásokat is megosztó vélemények övezik. Egyesek ódzkodnak az ötlettől, hogy magukra varrassanak egy közös mintát. Ezzel szemben mások úgy gondolják, hogy ennél nincs is jobb módja a partner iránti szerelem megerősítésének.

Egymás felé nyúló kezek.

Nem kell a tetoválásoknak hatalmasoknak lenniük (Fotó: Unsplash)

Amennyiben úgy érezzük, hogy a következő lépés kapcsolatunkban egy közös tetoválás, akkor vágjunk bele! Nem számít, hogy más mit gondol, nem igaz? Tegyük azt, ami minket igazán boldoggá tesz! A nap végén úgyis mi tudjuk, hogy mi a legjobb számunkra.

Tehát ha tartós módot keresünk arra, hogy megünnepeljük szerelmünk, és még több közös emléket szerezzünk, akkor a legjobb helyen járunk. A tipikus páros névtetoválások ideje már lejárt, ahogyan a többi unalmas mintának is befellegzett. Legyen ez akár gyűrűtetoválás, esetleg a jól ismert végtelen tetoválás.

Összegyűjtöttünk néhányat a legjobb páros tetoválások közül, ha nem szeretnénk követni a már megszokott motívumokat. Ezek a tetkók minden alkalommal mosolyt csalnak majd saját és párunk arcára. Az apró, minitatűr tetoválástól a nagy méretű mintákig mindenből válogathatunk.

Klasszikus

Egymáson pihenő karok, hold és nap motívumokkal.

A klasszikus minták időtállóak (Fotó: Unsplash)

Néhány minta kiállja az idő próbáját anélkül, hogy giccsessé válnának. Ez a páros tetoválás pont egy ilyen esetre remek példa.

Össze nem illő tetoválások

Mindkét tetoválás igazán picike, egyáltalán nem keltenek különösebb feltűnést. Könnyen el is rejthetőek, ha a helyzet úgy kívánja. Külön-külön is megállják helyüket, azonban együtt bohókásan hatnak. 

Igaz szerelem

Ki gondolta volna, hogy répából is készülhet aranyos tetoválás? Természetesen a nyuszival együtt a legcukibbak, de mindkét tetoválás megmosolyogtatja az embert. Mindenki számára egyértelmű: nyuszi nincs répa nélkül, és ez fordítva is igaz.

Tündérmese

Ez tökéletes választás romantikus alakok számára. Testükön viselhetik a mesebeli motívumokat, közben még összetartozásukat is kifejezik szerelmükkel. 

Az igazi rajongó

Ha összeköt minket kedvenc sorozatunk, akkor ez egy kiváló választás lehet. A fenti képen egy anime rajongó varratta magára a Dragon Ball Z karaktereit. 

Napfény

Egyesek úgy gondolnak párjukra, mint a napra, amely folyton mellettük van, megvilágítja mindennapjaik és melegen tartja őket. Az a legjobb a páros tetoválásokban, hogy nem kell teljesen megegyezniük. Változtathatunk apró részleteket a mintában, akár a tetkó elhelyezését is. 

Kiegészítjük egymást

Két fél avokádó, akik összetartoznak a mag miatt. Hát nem aranyos?

Pizzák

A étel szeretete lehet az egyik közös pontunk, s ezt még tetoválással is meg tudjuk örökíteni. Ezek az apró pizzaszeletek nagyon letisztultak, s csak párunkkal tudjuk, hogy igazából mennyire fontosak. 

(Fotó: Getty Images, Unsplash, Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top