nlc.hu
Szabadidő

10 millió forintra büntették nadrágletolásért

10 millió forintra büntették, mert letolta a nadrágját a színpadon

Pedig volt rajta alsónadrág.

A Rock Home Town kínai fesztivál szokatlan botránnyal rukkolt elő. Az Erőszakos Pezsgőre fordítható nevű énekese, Ding afféle színpadi attrakcióként koncert közben letolta a nadrágját, a férfit pedig az eset után őrizetbe vették, és még masszív pénzbüntetést is kellett fizetnie – számolt be róla a 444.

Letolt nadrág

Letolt nadrágért 10 milla? (fotó: Getty Images)

A hatóságok szerint Ding közerkölcsöt sértett a tettével, emiatt felfüggesztették az engedélyét arra, hogy a jövőben koncertezzen, emellett 10 millió forintnyi pénzbírságot kell majd fizetnie. Az esetről a kínai közösségi médiában raktak ki videókat, amiből látszik, hogy a közönség arra biztatta az énekest, hogy a nadrágja után az alsógatyáját is tolja le, de erre már nem volt hajlandó.

Az eset kapcsán a kínai fiatalok eléggé kiakadtak, hiszen a rockkoncertekre és fesztiválokra fókuszáló Sicsiacsuang városa tényleg komolyan gondolja-e a rockzene iránti elkötelezettségét, ha egy ilyen színpadi mutatvány után máris az előadóra küldik a hatóságokat. Sicsiacsuang a Covid lezárások után a fesztiválozással akarta felpörgetni a turizmusból származó bevételeit. A hatóságok reakciója mindenesetre nem volt túl rock and roll: a rendőrök ígérete szerint a jövőben fokozni fogják a fesztivál előadásainak felügyeletét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top