nlc.hu
Szabadidő

Gyors nadrághajtogatási technika a TikTokról

Ezzel a trükkel tizedmásodperc alatt összehajthatóak a nadrágok

Ha egyszer ezt megtanulod, utána nem lesz többé gondod arra, hogy a nadrágokat egyformára hajtsd. Kérdés, hogy sikerül-e elsajátítani a technikát?
Nadrágok

Az ember életében mindig jól jönnek az olyan praktikák, amik valamelyest lecsökkentik a házimunkával töltött időt. Lehet ez valamilyen konyhai megoldás, de akár egy nadrág összehajtása is, utóbbihoz most Musab Kaya török divattervező nyújt segítséget.

A férfi a 333 Jeans nevű ruhaüzlet vezetőjeként pontosan tisztában van azzal, hogy a rendezett árukép milyen sok időt felemészthet. Épp ezért olyan technikát fejlesztett ki, amivel egyetlen másodperc törtrésze alatt összehajthatóak a nadrágok. Akár fél kézzel is.

A videót többször kell ahhoz megnézni, hogy az ember igazán belejöjjön a mozdulatba, annyi azonban biztos, hogy a farmert az alsó részénél kell tartani, hogy a mozgás ereje a helyére hajtsa.

Bár számtalanszor kérték már, hogy mutassa meg lassítva is, hogy mit csinál, az olyan lenne, mintha a bűvész kiadná a trükkjeit. Úgyhogy marad az, hogy magadnak pörgeted át kockáról kockára a lassított felvételt.

A férfinak számtalan videója fellelhető egyébként a TikTokon a témában, így ha szeretnéd magad jobban beleásni, és elsajátítanád az egykezes verziót, az sem lehetetlen.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top