nlc.hu
Szabadidő

Unokájával énekel Bodrogi Gyula

„Ilyenkor főleg Enikőre koncentrálok” – Unokájával énekel a színpadon Bodrogi Gyula

Voith Ágival közös unokájával lép ma este színpadra Győrben Bodrogi Gyula, hogy a Szenes István emlékkoncerten énekeljen.

Bár nem először énekel majd unokájával, Enikővel Bodrogi Gyula, mégis különleges fellépésnek számít majd a ma esti, mert minden ilyen alkalommal a Nemzet Színésze önmaga helyett inkább Enikőre – akit az X-Faktorból is ismerhetünk – koncentrál. Izgulni nincs miért, mert nagyon sokat készültek és gyakoroltak a fellépésre.

Bodrogi Gyula

Bodrogi Gyula nem először lép fel az unokájával (fotó: MTI/Mónus Márton)

A Bors cikkéből az is kiderült, mit szól ahhoz, hogy az unokáját is vonzza a színpad:

Még nagyon fiatal, csak tizenkilenc éves, nem lehet tudni, végül milyen pálya felé veszi végleg az irányt. Nagyon tehetséges, az éneklésben is, viszont később másban is megmutatkozhat talentuma, ahol megakad. Hogy ez kapcsolatban lesz-e a színpaddal, majd ő eldönti. Egyelőre keresi az útját, én csak azt tudtam neki tanácsolni, minden, ami szembe jön vele, bátran fogjon bele. Ez úgy is megmutatkozik idővel, nincs semmiről lekésve. Tanácsot nem lehet adni, inkább csak drukkolok neki, hogy sikeres legyen. Azt szoktam mondani: a színészetet sem tanulni, sem tanítani, csak gyakorolni lehet.

Bodrogi Gyula unokája

Bodrogi Gyula unokája az X-Faktorban (fotó: RTL Klub / X-Faktor – videó)

Bodrogi Gyula a lapnak azt is elmondta, hogy jól van, a májusi rosszulléte óta felépült. A nyarat most lazábbra vette, sok pihenéssel, de októbertől ismét sok munka vár rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top