nlc.hu
Szabadidő

Meg kellett volna halniuk, de a sors másképp rendelte

Emberek, akik kicselezték a halált

Vannak olyan drasztikus balesetek, amiket első látásra képtelenségnek tűnik túlélni. Valakiknek mégis sikerül. Az alábbi lélegzetállító videók túlélői centikre voltak az életük elvesztésétől, de a sors (?) mégis másképp akarta.
Lezuhanó autó

Vannak a megelőzhető balesetek, és vannak azok, amik a semmiből jönnek, gyakorlatilag egy pillanat alatt vetve véget emberek életének. Összeállításunkban főképp az utóbbira láthatsz példákat. Tény, hogy ezeknek az embereknek óriási pechje volt, hogy ilyen helyzetbe kerültek, miközben az is tény, hogy mellette gigantikus mázlijuk is volt, mert túlélték a túlélhetetlennek tűnő baleseteket.

Az elszabadult parkoló autó

Egy gépesített parkoló is tartogathat meglepetéseket, ha a kocsikat nem megfelelően rögzítik. Itt az éppen áthaladó motoros élete tényleg csak centimétereken múlott.

A kislány, aki hóban landolt

A videón látható hatéves kislány egy 13 méteres erkélyről zuhant a mélybe, és óriási szerencséjére egy halomnyi friss hó tompította az esését. Ennek köszönhető, hogy a sokkhatás után simán feláll onnan és továbbáll.

Nem nézett körül

Már anyánk is azt tanította nekünk, hogy mielőtt az úttestre lépünk, mindig nézzünk körül. Ez a férfi láthatóan nem fogadta meg a tanácsot, az égiek mégis vigyáztak rá valamiért.

Az autópályán kiszállni a kocsiból veszélyes

Az autópálya leállósávja a mellettünk 130 km/h-val (vagy többel) száguldozó kocsik miatt nem tesz jót az ember biztonságérzetének. Épp ezért célszerű minél beljebb parkolni. Az itt látható férfiak nem nagyon vesződtek ezzel, és csak a szerencsén múlott, hogy csak az ajtajuk bánta.

Ezt hívják csodának

Minden jel arra mutatott, hogy az útról a padon pihenők közé sodródó autó okozzon néhány halálesetet, a kocsi mégis valami olyan hihetetlen precizitással kerülte el az embereket, mintha ezt hosszan gyakorolták volna, miközben a felvételt nézve elég nyilvánvaló, hogy a sofőr elvesztette az uralmat a járműve felett.

Pálmafát fűrészelni veszélyes

Létrán állni egy óriásira nőtt pálmafa mellett, miközben úgy középtájon egy láncfűrész segítségével próbálja kettéfűrészelni az ember: már önmagában is szörnyű feladatnak tűnik. Az alábbi videót megnézve még kevesebben fognak próbálkozni vele.

Amikor leszakad a ventillátor

Egy családi étkezés közben ritkán jut az ember eszébe az életveszély, ami ez esetben a magasból érkezik. A plafonról leszakadó masszív ventillátor akár két-három családtagot is könnyedén elkaszálhatott volna, de mintha a sors mérnöki precizitással kiszámolta volna, hogy pont úgy essen, hogy senki se sérüljön meg közben. Hihetetlen.

Szemből egy elszabaduló autó

Egy rendőr igazoltatás után leginkább az igazoltatott autó sofőrjével van elfoglalva. Arra már nincs felkészülve, hogy egy szembesávból kitörő autó óriási erővel csapódjon neki: csoda, hogy tudott úgy helyezkedni, hogy ne érje baj.

(A Cheating Death Twitter-oldal gyűjtése alapján)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top